Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy döntenétek az alábbi helyzetben?
Figyelt kérdés
El kell ismernem, hogy gondjaim vannak a női logika megértésében, és a válaszok talán kicsit segítenének felfogni pár dolgot. Maga a kérdés egy a múltban megtörtént esetre vonatkozik.
A szituáció:
Egyedülálló fiatal nő vagy, és feltűnik az életedben egy új ismeretség. Az összhang tökéletes, a vonzalom kölcsönös, minden szép és jó. Pár nap elteltével felbukkan az ex-ed, aki azóta sem közömbös számodra. Választanod kell, mert nem akarsz két vasat tartani a tűzben, nem engedi a lelkiismereted. Kit választanál? Az ex-et annak reményében, hogy ezúttal másként lesznek a dolgok, bár nem tudhatod, hogy így lesz-e, vagy az új embert, akivel minden jónak tűnik, de az ismeretség még annyira új, hogy nem látható előre, hogy mi lesz belőle?
2011. jún. 22. 15:24
11/14 A kérdező kommentje:
16:11-es, elárulod a korodat? Úgy érzem, közelebb vagyok a megoldáshoz.
2011. jún. 22. 16:22
12/14 anonim válasza:
az emberek nem változnak, a hibák pedig nem szoktak kijavulni hiába az ígérgetés, idő kérdése és újra ugyanott tartotok...
13/14 anonim válasza:
ha az exem fontosabb volt számomra, mint a jelenlegi pasim, akkor az exemet választanám a naívságom miatt.. Tudom, hogy nem helyes, de az érzelmeket nem mindig lehet kordában tartani sajnos.. :(
14/14 anonim válasza:
én az exemet választottam és nem bántam meg, mert boldog menyasszony vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!