Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akiknek hasfájós volt a...

Akiknek hasfájós volt a babájuk, tényleg elmúlt 3. hónapnál? Egyik napról a másikra vagy hogy történt? Már lassan kiugrok az ablakon a sok sirástól. Reménykedni jöttem.

Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 23:40
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:

Pedig tenyleg csak raereztem honnan is irsz:))!En is eltem Irorszagban.

Nalunk borzaszto a helyzet,tegnap ejjel 2-ig orditott.Az egesz csaladnak elege van mar ebböl:((.azon gondolkodom,h elapasztom a tejem es tapszert adok neki,hatha ettöl nem fajna a hasa(mar ha egyaltalan az a baja).

2012. nov. 5. 19:51
 52/55 anonim ***** válasza:
Kedves kerdezö ti szopiztok v tapszereztek?
2012. nov. 5. 19:54
 53/55 A kérdező kommentje:
Szoptatom én is.Gondolkoztam már az apasztáson,csak nálunk 1 a baj,nem cumizik,nem szopja az ujját csak én vagyok,mellen alszik el.Pedig próbáltam már ezerszer,eddig 8féle cumit vettem,de semmi.Ringatást sem szereti,de mondjuk azt én sem szeretném:)Merre laktál itt?:)
2012. nov. 5. 21:16
 54/55 anonim ***** válasza:
Mullingar-on laktunk.:) Hat en mondtam ma apanak,h hozzon egy doboz tapszert(itt nem receptre adjak):((.Teljesen kivagyok,mar nem tudom mit tegyek.Penteken kaptunk idöpontot a gyermekorvoshoz.Mondta a doki a teloban,h feküdjek be a korhazba ujra a babaval,de sajnos a heten egyedül vagyok a ket gyerekkel,mert apa Svajcban dolgozik es holnap visszamegy.:(Sajnalnam a szopit is es nem is biztos,h a tapszer megoldana a problemat.Borzaszto ez az allapot.
2012. nov. 6. 11:29
 55/55 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nem tudom,hogy olvassa még valaki,csak irni szeretném a fiamnak a hasfájása 8 hónaposan múlt el,vagyis inkább sokkal jobb lett,mert még mindig érzékeny sajnos.

Másoknál hogy alakult?:)

2013. ápr. 15. 13:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!