Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akiknek hasfájós volt a...

Akiknek hasfájós volt a babájuk, tényleg elmúlt 3. hónapnál? Egyik napról a másikra vagy hogy történt? Már lassan kiugrok az ablakon a sok sirástól. Reménykedni jöttem.

Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 23:40
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:

Utolso, bocsi, a 2.5 evesed nem volt hasfajos?

Köszi elöre is, es kitartast es sok eröt kivanok Nektek! (Gyermekprojekt miatt kerdezem.)

2012. szept. 6. 09:34
 22/55 anonim ***** válasza:
De igen,a 2.5 eves kislanyom is hasfajos volt,talan meg jobban,mint a most 7 hetes kisfiam.Nala bejött a büvös 3 honap,egyik naprol a masikra megszüntek a mindennapos orakig tarto sirasok estenkent.
2012. szept. 7. 21:53
 23/55 anonim ***** válasza:
Mi ujsag kedves kerdezö??van e valami valtozas?Eröt adna,ha jo hirrel tudnal szolgalni....:(.Borzaszto a helyzet nalunk is.
2012. szept. 17. 21:15
 24/55 A kérdező kommentje:

Szia!

Pont jóhoz jössz jóért:) Lassan itt a 4.-ik hónap és még rosszabb lett átlagot nézve.Holnap az orvoshoz is elmegyünk,mert megszeretnék győződni,h nem áll valami még a háttérben.Kb. úgy nézett ki 3.hónapig,h minden nap ment a bőgés,de mostanában meg úgy,h egyik nap nem bőgés hanem üvöltés van viszont másnap elég jó,apró sirások amiket már észre sem veszek:D De az üvöltős nap az gyilkos:(

2012. szept. 17. 22:16
 25/55 A kérdező kommentje:
Nálatok amúgy mi a helyzet?Miket adsz neki?Rosszabb lett mint volt?:(
2012. szept. 17. 22:17
 26/55 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Az egyik válaszoló vagyok. Nekünk is így múlt el a "hasfájós" időszak. Eleinte olyan 3-4 hónapos korától csak 1-1 nap volt amikor nem volt annyira sírós, a többi nap viszont üvöltött. Majd az üvöltős napokat szépen lassan teljesen felváltották a nyugis napok. Nekünk kb 2 hónapig tartott amíg teljesen elmúlt (kb 6 hónapos korára) Na, nem mondom, most is van sírósabb napja de az már semmi ahhoz képest amilyen volt...
2012. szept. 18. 08:38
 27/55 anonim ***** válasza:

Szia!A 23-as vagyok.En ´mar nem is adok neki semmit,a majd 2 honap alatt mindent kiprobaltunk es semmi nem segitett.Sajnos mostanaban vannak etkezesek amikor a cicit is elutasitja.Ezert ezen a heten berelek merleget is.Bar 2 héte 6.1 kg volt es 15.-en volt 2 hos,szoval a sulyaval nincs gond eddig.Valtozatlanul csak sir amikor nem alszik es sajnos este is nagyon kesön alszik el a siras miatt.Refluxra gyanakszom,esetleg a visszaaramlo sav bantja,de voltunk a gyerekorvosnal es azt mondta,h anyatejes babaknal nincs segitseg a bukasra.(külföldön elünk).

Sajnalom,h nem javul a Ti helyzetetek sem...:(

2012. szept. 18. 13:55
 28/55 anonim ***** válasza:
Off, elözönek: ne haragudj, de külföldön hol lehet merleget berelni? En ugy tudtam, itt muszaj megvenni...
2012. szept. 18. 14:11
 29/55 anonim ***** válasza:
Mi van akkor ha a foga jön? Az én fiamnak négy hónaposan két foga volt,most öt hónapos és jön a fenti kettô. Nálunk is olyan ordítás volt,adtunk neki mindent.Egyszercsak megharapott. :)))
2012. szept. 18. 14:39
 30/55 A kérdező kommentje:
Mi is külföldön élünk:)Fiam is mostanában elkezdte az elutasitást,de szerencsére nem olyan sűrűn.Védőnő éppen reflux gyanu miatt küldött el orvoshoz és nálunk igen,elkezdődött a fogzás is.Ti merre laktok?
2012. szept. 18. 15:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!