Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akiknek hasfájós volt a...

Akiknek hasfájós volt a babájuk, tényleg elmúlt 3. hónapnál? Egyik napról a másikra vagy hogy történt? Már lassan kiugrok az ablakon a sok sirástól. Reménykedni jöttem.

Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 23:40
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
Nekünk is olyan 3-4 hós kora között múlt el a hasfájás, de a sírás sajnos nem, ugyanis azután egyből beindult a mozgásfejlődése és attól is tiszta nyügi volt. 5 hónap után lett sokkal könnyebb, de igazán mostanában "nőtte ki" teljesen azthiszem (most fél éves). Ennek szerintem az az oka, hogy végre megtanult mászni és így kinyílt előtte a világ. Sajnos viszont nem hagyhatom magára egy percre most sem, mivel már felhúzza magát rendszeresen állásba és nagyokat esik. Néha most is vannak sírósabb napjai, de az hogy reggeltől estig üvöltene mint az elején már csak emlék. Én nagyon megértelek, nekem rettenetesen nehéz volt az első 4-5 hónap. Minden nap sírva-remegve vártam a férjemet... Ráadásul az én picim nem nagyon aludt napközben és így semmit nem tudtam csinálni mellette... Mindenesetre ne ragaszkodj görcsösen ahhoz a bizonyos 3. hónap végéhez mert mint látod a legtöbben arról számolnak be hogy 5-6 hónapos korig tart a sírás (sőt van akinél 1 évig is).
2012. aug. 28. 08:19
 12/55 anonim ***** válasza:
A lanyomnal 3 honap es 6 naposan mult el egyik naprol a masikra.Most a kisfiam 6 hetes mult es szamolom a napokat mennyi van meg hatra 3 honapig.Ö is allandoan sir:(.Szoval igen van remeny,h par nap mulva nalatok is abbamarad a bömböles:)!
2012. aug. 28. 09:29
 13/55 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek:)

Igen,az én drága kisfiamról mintázták a duracell nyuszit.Aludni sem nagyon szokása,30percek.Ezért is megy a sirás,meg nagyon 'mehetnéke' is van már,mindent szeretne megfogni és üvölt azért is ha nem nagyon sikerül ugy megfognia ahogy kell,ráadásul pár napja 'tépi' az inyét és persze,h akkor is sir.Rémálom az egész nap,de az este a csúcs.Persze nem ragaszkodom a 3hónaphoz,csak olyan jól esne:) Nagymamám mindig ezzel biztat,csak addig birjam ki és majd meglátom elmúlik a hasfájás.Persze ha nem mulik el akkor feladom neki postán:D

2012. aug. 28. 11:27
 14/55 anonim ***** válasza:
Nálunk sajnos a hatodik hónapig kitartott a hasfájás, ami változást hozott az a hozzátáplálás és hogy elkezdett forogni.Kb egy hét volt, mire teljesen elmúlt neki :) Már megváltásnak éreztem én is :) Kitartás, ezen tényleg csak az idő segít
2012. aug. 28. 13:02
 15/55 anonim ***** válasza:
11.-es válaszoló vagyok. Azért a 3. hónap után valószínűleg könnyebb lesz valamivel, mert nálunk is úgy volt hogy amikor elmúlt a hasfájás mindig voltak nagyon jó napjaink is, de a mozgásfejlődése miatt elég hullámzó volt még sokáig. Amúgy a lányom pont ugyanolyan volt mint amit leírtál a babádról. Nálunk azóta a nappali alvás is rendeződött. Most már sokkal többet alszik, akár 2-2,5 órát is egyben. Kitartás, nálatok is így lesz hamarosan!
2012. aug. 28. 13:16
 16/55 anonim ***** válasza:

Nagyon ritka ha 3 hónapnál tovább tart a hasfájás.

Mi ebbe a ritkaságba sajnos beleugrottunk. 7 hónapos koráig rettenetesen hasfájós volt. Pedig azt mondták, majd a hozzátáplálás megváltoztatja. Nálunk sajna még az sem. Vittük ide-oda, kivizsgálásra, soha semmit nem találtak nála! Aztán betöltötte a 7. hónapot és eltűnt a hasfájás.

Na de addig bírni cérnával... Gondolhatod :-/

2012. aug. 28. 15:47
 17/55 anonim ***** válasza:
Mi ujsag kedves kerdezö?Legyszi ird meg meghozta e a varva vart nyugalmat az a büvös 3 honap.? Meg 5 het nekünk:(.
2012. szept. 1. 20:59
 18/55 anonim ***** válasza:

Persze nem ragaszkodom a 3hónaphoz,csak olyan jól esne:) Nagymamám mindig ezzel biztat,csak addig birjam ki és majd meglátom elmúlik a hasfájás."

Nyugi, ez elöbb-utobb mindenhogy elmulik. Megváltás? Az en gyermekem sem csucsalvo, de eleinte legalabb valamicsket aludt napközben... "Forditott ritmusu" volt: anyamehben egesz nap aludt, sosem hallottam mozogni sem - megszületese utan igy a korhazban meg ejjel ebren volt, nappal aludt. Fokozatosan probaltam minden eröfeszitessel elerni, hogy nappal egyre kevesebbet, es ejszaka egyre többet aludjon, aminek az lett az eredmenye, hogy mar 4 honapos koratol egy szemet sem aludt napközben, ejszakat viszont meg sokaig nem aludta at, söt az elalvas is sokaig gondot okozott. Ide-oda tettük az agyat, radieszteza szerint ez IS gond lehetett. Tehat hasfajas 5 es fel honapig (kora esti-esti orakban) tartott, de 4 honapos koratol egy szemet sem aludt napközben!

Az elsö "megváltás"-fele 16 honaposan, ez volt az elsö ataludt ejszakam, amikor nem ebredt fel. (Nappal sem volt lehetösegem aludni, igy egy csoda, amit megcsinaltam.) Ekkoriban sikerült a hozzataplalassal is nagyobb eredmenyt elerni (ugyanis nem akart enni, a sulya miatt cseszegetett az orvos), ez is egy ujabb "megváltás". Majd ujabb "megváltás"-t az ovoda hozott 3 evesen, de az is csak delelött van itt. Majd egyszer kipihenjük magunkat, nyugi, egyszer minden elmulik, es föleg fokozatosan egy icipicit mindig jobb lesz. Latod, mar itt ülök a gepnel. Ha majd barmi miatt nagyon kivagy, jussanak eszedbe azok az esetek, ami a tiednel meg megprobaltatobb, ettöl nem erzed olyan elesettnek magadat, emiatt is irtam le. Addig is sok sikert, kitartast, es lasd meg az örömet, szep pillanatokat!

Ui: egyebkent azota talaltak allergiakat is (de akkoriban megcsak anyatejet kapott), es valoszinüleg ez nem függött össze, ezt most nem reszletezem. Pedig kihagytam, ami nalam okoz allergiat, figyeltem minden "elöirasra" is. Viszont most is gyakran hasfajassal ebred, ahogy en is, ez nem tudom, mitöl van, csak tippelek, hogy ahogy a levegöt vesszük (?). (Mivel eleg belgaz-tipusuak is vagyunk.)

5.

2012. szept. 2. 00:30
 19/55 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Sajna még nem hozta meg,de ettől függetlenül még mindig bizakodok,h hamarosan nyugisabbak lesznek a napjaink:) Kitartást kivánok akkor neked is,5hét sincs már annyira messze.Nálatok mi a helyzet?Mit használsz a hasára?Én most vettem Colief cseppet,attól 1 kicsit jobb lett.

Kedves utolsó.Már 1 ideje ezt mondom magamnak is,h lehetne ennél még rosszabb is(mert,h szokott is),az hogy mit élvezek a baba korából.....:) azért vannak jobb napok is és abból meritek erőt.

2012. szept. 2. 14:21
 20/55 anonim ***** válasza:
Szia!Megint en vagyok az,aki erdeklödött felöletek!:)Mi is probaltunk mar mindent,de semmi sem segit,igy mar csak az idö mulasaban bizok.Nälunk is vannak jobb es rosszabb napok is,igazäbol csak a faradsag visel meg inkabb,a keves alvas,mert ugye van egy 2.5 evesem is a 7 hetes mellett.:)!Ird meg majd ha esetleg megis bizhatunk a büvös 3. honapban.:)Addigis kitartast neked is!
2012. szept. 4. 21:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!