Akiknek hasfájós volt a babájuk, tényleg elmúlt 3. hónapnál? Egyik napról a másikra vagy hogy történt? Már lassan kiugrok az ablakon a sok sirástól. Reménykedni jöttem.
Köszönöm szépen mindenkinek:)
Igen,az én drága kisfiamról mintázták a duracell nyuszit.Aludni sem nagyon szokása,30percek.Ezért is megy a sirás,meg nagyon 'mehetnéke' is van már,mindent szeretne megfogni és üvölt azért is ha nem nagyon sikerül ugy megfognia ahogy kell,ráadásul pár napja 'tépi' az inyét és persze,h akkor is sir.Rémálom az egész nap,de az este a csúcs.Persze nem ragaszkodom a 3hónaphoz,csak olyan jól esne:) Nagymamám mindig ezzel biztat,csak addig birjam ki és majd meglátom elmúlik a hasfájás.Persze ha nem mulik el akkor feladom neki postán:D
Nagyon ritka ha 3 hónapnál tovább tart a hasfájás.
Mi ebbe a ritkaságba sajnos beleugrottunk. 7 hónapos koráig rettenetesen hasfájós volt. Pedig azt mondták, majd a hozzátáplálás megváltoztatja. Nálunk sajna még az sem. Vittük ide-oda, kivizsgálásra, soha semmit nem találtak nála! Aztán betöltötte a 7. hónapot és eltűnt a hasfájás.
Na de addig bírni cérnával... Gondolhatod :-/
Persze nem ragaszkodom a 3hónaphoz,csak olyan jól esne:) Nagymamám mindig ezzel biztat,csak addig birjam ki és majd meglátom elmúlik a hasfájás."
Nyugi, ez elöbb-utobb mindenhogy elmulik. Megváltás? Az en gyermekem sem csucsalvo, de eleinte legalabb valamicsket aludt napközben... "Forditott ritmusu" volt: anyamehben egesz nap aludt, sosem hallottam mozogni sem - megszületese utan igy a korhazban meg ejjel ebren volt, nappal aludt. Fokozatosan probaltam minden eröfeszitessel elerni, hogy nappal egyre kevesebbet, es ejszaka egyre többet aludjon, aminek az lett az eredmenye, hogy mar 4 honapos koratol egy szemet sem aludt napközben, ejszakat viszont meg sokaig nem aludta at, söt az elalvas is sokaig gondot okozott. Ide-oda tettük az agyat, radieszteza szerint ez IS gond lehetett. Tehat hasfajas 5 es fel honapig (kora esti-esti orakban) tartott, de 4 honapos koratol egy szemet sem aludt napközben!
Az elsö "megváltás"-fele 16 honaposan, ez volt az elsö ataludt ejszakam, amikor nem ebredt fel. (Nappal sem volt lehetösegem aludni, igy egy csoda, amit megcsinaltam.) Ekkoriban sikerült a hozzataplalassal is nagyobb eredmenyt elerni (ugyanis nem akart enni, a sulya miatt cseszegetett az orvos), ez is egy ujabb "megváltás". Majd ujabb "megváltás"-t az ovoda hozott 3 evesen, de az is csak delelött van itt. Majd egyszer kipihenjük magunkat, nyugi, egyszer minden elmulik, es föleg fokozatosan egy icipicit mindig jobb lesz. Latod, mar itt ülök a gepnel. Ha majd barmi miatt nagyon kivagy, jussanak eszedbe azok az esetek, ami a tiednel meg megprobaltatobb, ettöl nem erzed olyan elesettnek magadat, emiatt is irtam le. Addig is sok sikert, kitartast, es lasd meg az örömet, szep pillanatokat!
Ui: egyebkent azota talaltak allergiakat is (de akkoriban megcsak anyatejet kapott), es valoszinüleg ez nem függött össze, ezt most nem reszletezem. Pedig kihagytam, ami nalam okoz allergiat, figyeltem minden "elöirasra" is. Viszont most is gyakran hasfajassal ebred, ahogy en is, ez nem tudom, mitöl van, csak tippelek, hogy ahogy a levegöt vesszük (?). (Mivel eleg belgaz-tipusuak is vagyunk.)
5.
Sziasztok!
Sajna még nem hozta meg,de ettől függetlenül még mindig bizakodok,h hamarosan nyugisabbak lesznek a napjaink:) Kitartást kivánok akkor neked is,5hét sincs már annyira messze.Nálatok mi a helyzet?Mit használsz a hasára?Én most vettem Colief cseppet,attól 1 kicsit jobb lett.
Kedves utolsó.Már 1 ideje ezt mondom magamnak is,h lehetne ennél még rosszabb is(mert,h szokott is),az hogy mit élvezek a baba korából.....:) azért vannak jobb napok is és abból meritek erőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!