Akiknek hasfájós volt a babájuk, tényleg elmúlt 3. hónapnál? Egyik napról a másikra vagy hogy történt? Már lassan kiugrok az ablakon a sok sirástól. Reménykedni jöttem.
Ismet az erdeklödö vagyok!:)) Ausztria!Es Ti Kedves Kerdezö?Irorszag?
Az egyik valaszolonak: Itt Ausztriaban a gyogyszertarban lehet berelni merleget.
Köszönöm! Ez jo! Mi is Ausztriaban lakunk, es a gyogyszertarakban nem is kerdeztem, mivel a rokonsagban "kinevettek", hogy itt berles, ilyesmi nincs, es nincs is ra szükseg, ha megis kell, meg kell venni. :( Igy megvettük. (Sogornömnek akkor volt 8-10 eves a kisebb, ketsegbe sem vontam.)
Ugy latszik, meg amiben szamithatunk is rajuk, abban is igy. :(
4-es vagyok.
Az én lányom refluxos volt ami csak 3hónapos kora körül derült ki. Bár nem volt olyan súlyos. Kapott először Nutritont,majd Humana-Baby Fittet. Voltunk mi is gasztrodokinál,sőt még a Heim Pál alvásközpontban is. 1napig bent tartottak megfigyelésen.
A lányom szó szerit reggeltől estig ordított,és csak ölben volt el. Aludni alig aludt valamit. Éjjel felváltva ringattuk a párommal,ki voltunk idegileg! Nekem elment a tejem.:(
Hiába jártunk orvoshoz sehol nem találtak semmit,megnézték azt is nem e tej allergiás. Nekem tejmentes diétát kellett tartanom,hátha arra érzékeny,és átkerül az anyatejbe. Nem volt az. Az orvosok tanácstalanok voltak,így kaptam olyan tanácsot is hogy este közvetlen lefekvés előtt,vigyük ki a levegőre sétálni. Nem használt. Úgy aludt el hogy ment a porszívó,vagy a hajszárító a feje mellett. Aztán elintézték annyival hogy ő ilyen gyerek,ilyen a természete kész!
Igazi változás 1éves kora után lett,mikor elkezdett szaladni. Mindent nagyon hamar kezdett csinálni.
Ja és persze hasfájós is volt,azzal is végig kottáztunk minden lehetőséget. Kipróbáltuk az összes (csoda) szert amit ajánlottak!
Most 2,5éves,de az alvás most sem tartozik a kedvenc elfoglaltsága közé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!