Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akiknek hasfájós volt a...

Akiknek hasfájós volt a babájuk, tényleg elmúlt 3. hónapnál? Egyik napról a másikra vagy hogy történt? Már lassan kiugrok az ablakon a sok sirástól. Reménykedni jöttem.

Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 23:40
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:

Ismet az erdeklödö vagyok!:)) Ausztria!Es Ti Kedves Kerdezö?Irorszag?

Az egyik valaszolonak: Itt Ausztriaban a gyogyszertarban lehet berelni merleget.

2012. szept. 18. 20:03
 32/55 anonim ***** válasza:

Köszönöm! Ez jo! Mi is Ausztriaban lakunk, es a gyogyszertarakban nem is kerdeztem, mivel a rokonsagban "kinevettek", hogy itt berles, ilyesmi nincs, es nincs is ra szükseg, ha megis kell, meg kell venni. :( Igy megvettük. (Sogornömnek akkor volt 8-10 eves a kisebb, ketsegbe sem vontam.)

Ugy latszik, meg amiben szamithatunk is rajuk, abban is igy. :(

2012. szept. 19. 16:13
 33/55 anonim ***** válasza:
28. voltam
2012. szept. 19. 16:14
 34/55 anonim ***** válasza:
Pedig igy van,igaz a kisebb gyogyszertarakban nem lehet,de a nagyobb varosokban igen.En ma bereltem egyet,csak merni nem tudtam mennyit eszik,ugyanis nem akar enni...:(( amugy 6.5 kg es 2 honapos 4 napos.A vedönö nem veszi fel a telot....
2012. szept. 19. 16:42
 35/55 anonim ***** válasza:
Megkerdezhetem pontosan hol laktot Ausztriaban?
2012. szept. 19. 16:45
 36/55 anonim ***** válasza:
Mi volt az orvosnal kedves kerdezö???
2012. szept. 19. 16:48
 37/55 A kérdező kommentje:
Egyelőre annyit tudok irni,h kezdi feladni az idegrendszerem.
2012. szept. 25. 20:24
 38/55 anonim ***** válasza:
:(.Mi ma jöttünk haza a korhazbol,mert az en kisfiam mar egyaltalan nem akart enni nappal,csak ejjel szopizott...ugy tünik viszont,h a sirasos orak szama csökken.10 hetesek vagyunk.
2012. szept. 26. 13:33
 39/55 anonim ***** válasza:

4-es vagyok.

Az én lányom refluxos volt ami csak 3hónapos kora körül derült ki. Bár nem volt olyan súlyos. Kapott először Nutritont,majd Humana-Baby Fittet. Voltunk mi is gasztrodokinál,sőt még a Heim Pál alvásközpontban is. 1napig bent tartottak megfigyelésen.

A lányom szó szerit reggeltől estig ordított,és csak ölben volt el. Aludni alig aludt valamit. Éjjel felváltva ringattuk a párommal,ki voltunk idegileg! Nekem elment a tejem.:(

Hiába jártunk orvoshoz sehol nem találtak semmit,megnézték azt is nem e tej allergiás. Nekem tejmentes diétát kellett tartanom,hátha arra érzékeny,és átkerül az anyatejbe. Nem volt az. Az orvosok tanácstalanok voltak,így kaptam olyan tanácsot is hogy este közvetlen lefekvés előtt,vigyük ki a levegőre sétálni. Nem használt. Úgy aludt el hogy ment a porszívó,vagy a hajszárító a feje mellett. Aztán elintézték annyival hogy ő ilyen gyerek,ilyen a természete kész!

Igazi változás 1éves kora után lett,mikor elkezdett szaladni. Mindent nagyon hamar kezdett csinálni.

2012. szept. 26. 14:23
 40/55 anonim ***** válasza:

Ja és persze hasfájós is volt,azzal is végig kottáztunk minden lehetőséget. Kipróbáltuk az összes (csoda) szert amit ajánlottak!

Most 2,5éves,de az alvás most sem tartozik a kedvenc elfoglaltsága közé!

2012. szept. 26. 14:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!