Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akiknek hasfájós volt a...

Akiknek hasfájós volt a babájuk, tényleg elmúlt 3. hónapnál? Egyik napról a másikra vagy hogy történt? Már lassan kiugrok az ablakon a sok sirástól. Reménykedni jöttem.

Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 23:40
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
Nekünk 10. héten, egyik napról másikra. Nyugi, kitartást...
2012. aug. 27. 23:43
 2/55 anonim ***** válasza:
Igen,nekünk pontban a harmadik hónapban :)
2012. aug. 27. 23:47
 3/55 A kérdező kommentje:
Húúúú de jó lenne:) Csütörtökön lesz 3 hónapos és már teljesen elfogyott a cérna.....
2012. aug. 27. 23:52
 4/55 anonim ***** válasza:
Hát nem akarlak elkeseríteni de a lányom kb 1éves koráig borzalmas sírós volt,hiába követtem/követtünk el vele mindent!:((( Akkor változott a helyzet mikor elkezdett járni. Nagyon is átérzem a helyzeted!
2012. aug. 27. 23:57
 5/55 anonim ***** válasza:

5 es fel honap, es igen, egyik naprol a masikra.

Ne vedd zokon, de ha nem irom meg, attol jobb, ha amitalak? A könyvek amugy max 5 honapot irnak, azt is ritkanak. A lenyeg, h mögöttem van, ezt is tuleltem, erösebb testileg legalabbis nem, de talan nagyobb önbizalomra ad okot. :)

2012. aug. 27. 23:59
 6/55 anonim ***** válasza:
Addig is adjál neki Gripewatert,nekünk bevált!
2012. aug. 28. 00:02
 7/55 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Kedves 5-ös válaszoló.Azért tettem fel ezt a kérdést,h általatok felemeljem a morál szintem ami jelenleg a pincében figyel.Tudod per pillanat ez a hasfájás elmúlás egy mitosz,egy legenda számomra és gondoltam nem könyvből hanem tőletek érdeklődök azért,hogy láthassam azt,hogy van vége is:)-egyszer

2012. aug. 28. 00:25
 8/55 anonim ***** válasza:
3. honapban elvagtak! mar nem is emlekszem a megprobaltatasokra :)) nyugi, tudom hogy elkepzelhetetlen de Te sem fogsz :D
2012. aug. 28. 02:17
 9/55 anonim ***** válasza:
Nekünk 4 hónaposan múlt el, és ezzel egyidejűleg kb 5 hónapos korától az éjszakákat is átaludta. Nyugi el fog múlni, tudom mit érzel, de addig is sok kitartást!!!
2012. aug. 28. 08:04
 10/55 anonim ***** válasza:

attol fugg mitol fajt a hasa

a fiamat nem tudtam bufiztetni, igy bennszorult a levego

rezgos pihenoszek kirazta belole, onnantol mult el (ket honaposan)

a lanyomnak nem faj a hasa egyaltalan, de a fiammal ellentetben, akinek gyorsan,eszrevetlenul jottek ki a fogai, o honpok ota sir, mert jon a foga, ugy sajnalom szegenykem, ehhez kepest a fiam hasfajasa nyaralas volt

:) :(

2012. aug. 28. 08:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!