Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Én vagyok a hülye vagy tényleg...

Én vagyok a hülye vagy tényleg ennyire megváltoznak a pasik a gyerek születése után?

Figyelt kérdés
Férjem teljesen kifordult önmagából nem foglalkozok.se velem se a fiúnkkal. 5 éve vagyunk egyűtt tervezett baba volt mindketten nagyon szerettük volna de most egyáltalan nem viselkedik apaként. ha megyünk valahova pl vásArolni nekem kell a gyereket a hordozoba cipelnem ég a pofám hogy ő meg ott jön melettünk látj hog nehéz alig birom el de nem érdekli hiába mondom neki. nagy ritka ha hozza. már inkább viszem magunkkal a babakocsit bárhov megyünk azt is én pakolom ki be a kocsiba és még bunkozik is hogy mozogjak már meg ilyenek. ma is hazajött evett azt elrohant.
2012. aug. 10. 16:58
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

Sokan hozzá szóltak, legtöbben anyák -úgy vettem ki a válaszokból- hát én férj vagyok, de teljesen egyet értek az előttem leírtakkal.

Ez a viselkedés amit a férjed produkál már nem tartozik a "megijedtem mert gyerekem született" címszó alá.

Valami már szülés előtt is bejött mert különben partner lenne a te rendezési szándékodra. Azért vonakodik beszélni veled mert húzza az időt hát ha te oldod a bocskorszíjat.

Kié a lakás? Van e hova menned? Van e miből megélned?

Ezek mind olyan meghatározók amik befolyásolhatják a mozgásteredet hogy változtatsz, vagy szenvedsz.

Én nem vagyok válás párti, de most még kicsi a gyerek, mindkettőtöknek jobb ha ott hagyod.

Négy gyerekes apa vagyok, minden szülésnél ott voltam és a nejem is sokat változott a menyasszonyi súlyához képest.

Mégis el nem hagynám a családomat semmi dologért mert a család megismételhetetlen az életben egyszer előforduló kapcsolat és pótolhatatlan ha valakit elveszít közülük az ember.

De aki nem él a családnak az csak hátráltatja és akadályozza azt és azokat akik annak javát szeretnék.

Sajnálom a veled történteket.

2012. aug. 11. 23:12
 32/33 anonim ***** válasza:

Kérdező nem szeretnélek megbántani, de Te IS hozzájárultál ehhez a helyzethez. Persze nem azért, mert rossz vagy, éppen azért, mert túl jó voltál egy ilyen emberhez, aki nem érdemli meg. Éppen ezért is csinálja, mert nem tisztel, nem szeret egyáltalán. Az ilyen nőkkel így bánnak ám a férfiak. A frizurádat úgy hord, ahogy NEKED tetszik, olyan ruhákat vegyél fel, ami NEKED tetszik. Mert a férfiak nem szeretik ám az olyan nőket, akiknek nincs semmi önálló gondolatuk és önértékelésük. Így Ő már nem fog Téged megbecsülni és értékelni. Bármit tehetsz a kedvére, csak még jobban eltaszítod. Az egyetlen megoldás, ha elhagyod, mielőtt Ő teszi meg, bár nem változtat semmit az sem a lényegen, hogy ki teszi meg. De ennek a kapcsolatnak már vége, hacsak nem akarod az egész életed leélni megalázott, senkinek tartott nőként.

A kérdésedre a válasz. Az én férjem sem változott meg mióta megszületett a kislányunk. Mindenben segít. Eszébe nem jutna, hogy nem Ő cipeli a hordozót. Segit a házimunkában is, a baba körül is mindent megcsinál. Na de együtt vállaltuk a babát. Viszont nőként is néz rám. Pedig úgy hordom a frizurám, ahogyan nekem tetszik és ruhákat is olyat veszek, ami nekem tetszik. Még eszembe nem jutott egy boltban, amikor nézegettem a ruhákat, hogy azért vegyek valamit, mert a férjemnek ez tetszik, mert hogy neki minden tetszik, ami rajtam van. De ez így természetes. Gondolom így van ezzel a többi válaszoló is. A kedves válaszoló apukától kérdezném, hogy Ő tudna szeretni egy olyan nőt, aki alárendeli mindenben magát neki?

2012. aug. 12. 09:39
 33/33 anonim ***** válasza:

Igazat adok neked,/előző/ amit írtál csak az a helyzet hogy ez csak akkor sarkalatos probléma ha mindenki megmarad a saját egyéni igényeinél. Mivel minden házasság -kapcsolat- a másik szeretésén és ezzel együtt az elviselésén alapul kell hogy ötvöződjön mind két fél természete a másikéval. Ez bár milyen harmonikus a kapcsolat kisebb-nagyobb súrlódásokkal jár. Ez alakítja a családi jellemet, és lesz patinája a család légkörének.

Sokaktól hallom:milyen jó itt nálatok, olyan békességes a légkőr, minden olyan finom -az ételek- pedig nagyon egyszerűen főz a feleségem. A zenélő gyerekeim miatt sokszor átjáróházzá alakul át az otthonunk. A közös nevezőre hozott gondolat és akarat mind ezt élhetővé sokak számára vonzóvá teszi, aki csak szemlélő az is kedvet kap erre a kapcsolatra. Nekem a feleségem mindegy mit vesz fel. Nem szólok bele mert ő érzi magát jól benne amit felvesz. Tudja az alkalomhoz illően kell válasszon és ezen belül rá van bízva mit vesz fel. Nekem Ő úgy tetszik ahogy van mivel amikor elvettem feleségül ezt vállaltam.

Nem nekem kell teccen és én nem neki kell inponálnom ha nem mi, együtt jelenünk meg. A férfi ékessége a felesége és az asszonynak biztosítéka és védelme az ő férje. Még ha nem is vagyunk valahol együtt fizikálisan mindég jelen van

/bennem/ a társam jelenléte. Ezért viselkedem úgy ahogy ismernek sokan, határozottan és biztonsággal, mert tudom ki áll mögöttem.

2012. aug. 12. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!