Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Én vagyok a hülye vagy tényleg...

Én vagyok a hülye vagy tényleg ennyire megváltoznak a pasik a gyerek születése után?

Figyelt kérdés
Férjem teljesen kifordult önmagából nem foglalkozok.se velem se a fiúnkkal. 5 éve vagyunk egyűtt tervezett baba volt mindketten nagyon szerettük volna de most egyáltalan nem viselkedik apaként. ha megyünk valahova pl vásArolni nekem kell a gyereket a hordozoba cipelnem ég a pofám hogy ő meg ott jön melettünk látj hog nehéz alig birom el de nem érdekli hiába mondom neki. nagy ritka ha hozza. már inkább viszem magunkkal a babakocsit bárhov megyünk azt is én pakolom ki be a kocsiba és még bunkozik is hogy mozogjak már meg ilyenek. ma is hazajött evett azt elrohant.
2012. aug. 10. 16:58
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
50%
Igen ez így szokott lenni,vagyis ezt figyeltem meg.Én speciel amióta meglettek a lányaim jobb apa lettem,tehát nem mindenki ilyen.
2012. aug. 10. 16:59
 2/33 anonim ***** válasza:
51%

ez durva neked kell vinni a bébihordozot... mi a fityfenét csinál egyáltalán ami a gyerekkel kapcsolatos?

mert megcsinalni em volt nagy kunszt no de a többi?

2012. aug. 10. 17:05
 3/33 anonim ***** válasza:
86%
Az én férjem a gyerekek születése után is ugyanolyan maradt, mint volt. De nem kizárt, hogy nagyon sok pasi behülyül.
2012. aug. 10. 17:10
 4/33 anonim ***** válasza:
62%
Ezt jobb ha megbeszéled vele, mert saját maga nem fog változtatni a hozzáállásán. De nem kioktató stílusban és nem kioktató stílusban hanem normális hangnemben ha lehet.
2012. aug. 10. 17:13
 5/33 anonim ***** válasza:
47%
Korábban segített cipekedni?
2012. aug. 10. 17:16
 6/33 A kérdező kommentje:
o én már rongyosra jártattam a szAmat probálok vele rendesen leülni beazélgetni de olyan mintha nem is léteznék. probálok apro dolgokkal ledveskesni de az sem érdekli nem von be az életébe nem kérdez semmit nem mond el semmit. ja és közölte hogy minek akarok szexelni nem kell mégegy gyerek....
2012. aug. 10. 17:17
 7/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem normális...

beszéltél vele erről? Én férjem egyáltalán nem hülyült meg. Első perctől remek apukája a gyerekeknek.

2012. aug. 10. 17:19
 8/33 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem szólsz neki hogy cipelje ő a gyereket, ő a férfi!

Férjem olyan maradt mint előtte, segít mindenben, rá lehet hagyni a gyereket, ellátja, házimunkában is szívesen segít.

Hagyd néha rá a gyereket, majd meglátja hog mennyi dolog van körülötte, és belátja hogy kell a segítsége.

Ülj le vele, és beszéljétek ezt meg!

2012. aug. 10. 17:19
 9/33 A kérdező kommentje:
egyszer ráhagytam a gyereket 20 percre amig elmentem a boltba a gyerek orditot a nappaliba az utazoágyb férjem meg tvzett a szobába.... ha beazélni akarok vele szo szerint azt mondja kusoljak. hulye vagyok
2012. aug. 10. 17:25
 10/33 anonim ***** válasza:
74%

na most mennék haza 2 hétre és gondolkodjon el magába!!!!!!

emondanám neki a mihez állást hogy mire visszajösz helyén legye az esze különben ez meg ez lesz

ha nem teszed meg ilyen marad vagy ennél még Hülébb

2012. aug. 10. 17:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!