Én vagyok a hülye vagy tényleg ennyire megváltoznak a
pasik a gyerek születése után?
Mi 12 év után vállaltunk babát. Szerettünk volna már hamarabb, de így jött ki a lépés. A kapcsolatunk mintakapcsolat, házasság volt. Példaértékű. Megszületett a kislányunk, ő nem volt érett a helyzetre, lett egy barátja, aki lány és mondanom se kell, hova jutott ez az egész. 22 hónapja van ez, én 3 hónapja tudom. Előtte csak sejtettem, hiszen teljesen kifordult magából. Ilyenek az éretlen, akaratgyenge férfiak, és azokról a nőkről meg nem is szólva, akik kisgyerekes apákkal esnek szerelembe. Vastagon gáz és szánalomra méltó mindkettő.
2012. aug. 10. 17:46
Utolsó, nagyon sajnálom :(
Kérdező, de hogy mondhat olyat neked, hogy kussolj :o
Lehet én nem vagyok toleráns, de mondjuk biztos hogy nem tűrném, hogy bárki így beszéljen velem... Szex sem működik, ha jól értem, valami tuti nem stimmel, és nem hiszem, hogy csak a gyerek az oka :(
2012. aug. 10. 17:55
Hát nem tudom, változott a férjem valamennyit, nekünk két gyerekünk van. Rajta kicsit azt érzem, hogy "hova mennél két gyerekkel, már az ENYÉM vagy" ezt így nem mondja ki hangosan, de tuti ezt gondolja, mert sokkal többmindent enged meg magának velem szemben.
Azért én rakosgatom a helyére, nehogymár...de ha azt mondaná, hogy kussoljak, meg hülye vagyok, mehetne haza az anyjához.
Nekem annyiból egyszerűbb, hogy ha úgy lenne, támaszkodhatnék a családomra, nem lennék rászorulva, és nem nekem kellene elköltöznöm.
2012. aug. 10. 18:06
De durva már ez.Szerinted van valakije?
2012. aug. 10. 18:13
15/33 A kérdező kommentje:
nemtudom bármit csinálok nem jó gondoltam arra hogy az a baja hogy ott a gyerek ezért hétvégente probálok kettesben csinàlni valamit nem akar. előzö hétvégén balcsin voltunk jött egy haverja is folyton azt keletz hallgatnom hogy milyen jol nèz ki a csaja. parom meg lecseszett hogy én mèrt nem igy nèzek ki... nem látom jövőjèt ennek a kapcsolatnak:(
mikor szültél?mióta megy ez.szerintem nagyon bunkó !én nem tűrném.és még te próbálsz kedveskedni neki...Legyen már benned tartás.Szerintem sincs így jövője a dolognak.Tervezett baba volt azt írtad.Mégis mire számított?A terhesség alatt normális volt?
2012. aug. 10. 18:54
Szia! Te szegény! Pakolj össze, csukd be magad után az ajtót, és hátra se nézz! Bár azt a marha férjedet-má' bocs-ez se fogja meghatni, de neked/nektek legalább nyugtotok lesz!
Válaszolva a kérdésedre a férjem teljesen normális, nagyon jó apuka!
2012. aug. 10. 19:15
Na ezért hagytam meg a lakásomat mikor összeházasodtunk, hogy még véletlen sem jusson eszébe ilyesmi. Inkább küszködök az albérlőkkel de ilyen helyzetbe sose kerülök legalább. Ha valami nem oké, viszlát baby! 8Apukám is egy @llat volt mindig is, és nem bizom a véletlenre a dolgot mostmár)Nekünk is van egy 5 hónapos kisfiunk de az én férjem nagyon rendes velünk, hogy ezért vagy sem az nekem mindegy.
2012. aug. 10. 20:04
19/33 A kérdező kommentje:
5 hos a fiunk. akkor kezdődött ez az egész amikor megszületett.
Tuti van valakije. Mennyire változtál alkatilag a szülés után? Mondjuk ez már teljesen mindegy, mert ha szeretne, akkor nem lényeg, hogy 20 kilóval nehezebb vagy-e vagy sem. Én biztos "befenyíteném", hogy vagy megváltozik, vagy nem fogja látni, ahogy felnő a gyermeke.
Sajnálom!
2012. aug. 10. 20:46
Kapcsolódó kérdések: