Én vagyok a hülye vagy tényleg ennyire megváltoznak a pasik a gyerek születése után?
Figyelt kérdés
Férjem teljesen kifordult önmagából nem foglalkozok.se velem se a fiúnkkal. 5 éve vagyunk egyűtt tervezett baba volt mindketten nagyon szerettük volna de most egyáltalan nem viselkedik apaként. ha megyünk valahova pl vásArolni nekem kell a gyereket a hordozoba cipelnem ég a pofám hogy ő meg ott jön melettünk látj hog nehéz alig birom el de nem érdekli hiába mondom neki. nagy ritka ha hozza. már inkább viszem magunkkal a babakocsit bárhov megyünk azt is én pakolom ki be a kocsiba és még bunkozik is hogy mozogjak már meg ilyenek. ma is hazajött evett azt elrohant.2012. aug. 10. 16:58
21/33 anonim válasza:
Nem véleményezem a férjed viselkedését, mert kulturált nő vagyok. Az én férjem változott ugyan ,de pozitív irányba. Azt szokta mondani, hogy őt a fiunk tanította meg az igazi türelemre. A kapcsolatunk is mélyebb lett. Valami nagyon nem stimmel ebben a kapcsolatban, és nem lehet az azok, hogy rajtad meredt esetleg pár kiló. Én is megtartottam még 5 kilót, mégsem érzem, hogy a férjem szexuális érdeklődése lanyhulna, sőt. Mindenképpen ki kell derítened, mi az oka, lehet, hogy a hirtelen rá szakadt nagy felelősséggel nem tud mit kezdeni, de ha ez így megy tovább, belekattansz, és annak főként a gyerek issza meg a levét. Pár napra nem tudsz hazaköltözni a szüleidhez, hátha észhez tér. Sokan csak akkor tudják értékelni amijük van, amikor azt hiszik, elveszítik.
22/33 A kérdező kommentje:
hál isten sikerült visszafogynom mondjuk.amugy sem.szedtem fel sokat ugyhogy ezzel nincs még azt is megszoktam tőle kérdzni hogy milyen ruhákban látna szivesen. olyanra csináltattam a hajam amire szerette volna ès ez sem jó semmi se jó. az a legroszabb az egészben hogy nem mondja meg hogy mi a baj peig ha megmondaná közösen változtathatnánk rajta.
2012. aug. 10. 21:02
23/33 anonim válasza:
én már az első 1-2 ilyen "kedves"beszólása után pakoltam vonla a gyerekkel "oszt szevassz"...ne haragudj hogy ezt irom,de teljesen hülyének néz téged,amire te sajnos "vevő" vagy.úgy ugrálsz ahogy ő fütyül...olyanra vágattad a hajad amilyet szeretett volna,úgy öltözöl,te kedveskedsz,te cipekedsz mikor ő ott jön melletted üres kézzel,azt mondja neked kussolj...stb.Úgy orrbarúgnám hogy térjen észhez már ne is haragudj.Mit képzel magáról?Én 1percig nem gondolkoznék,meg találgatnám hogy járjak a kedvébe,pakolnék és mennék de azonnal!!Járjon a kedvébe az édesanyja az ilyennek!Biztos nagyon szereted ha még vele vagy ezek után is,de ez csak rosszabb lesz sajnos,mivel hajlandóságot sem mutat arra,hogy elmondja mi van.Meg beszélni akarsz vele,és az a válasz hogy kussoljál?...hú,nagyon felhúztam magam a férjeden!Tényleg nem téged akarlak bántani,de egy tahó a férjed!
25/33 anonim válasza:
Hát sajnálom, hogy ez van nálatok! Nekem is változott a férjem, de szerencsére pozitív irányba, nagyon jó, kötelességtudó apa/férj lett belőle.
26/33 anonim válasza:
ez egyáltalán nem normális. Valszeg valami baja van, beszéld meg vele.
27/33 anonim válasza:
Nagyon sajnálom,hogy így áll nálatok a helyzet és ilyen viselkedést kell eltűrnöd:-(
Az én párom baba előtt is jó ember volt,de a fiunk születése után még jobb lett.
Imádjuk egymást és a fiunkat.
Nem is tudom mit tennék a helyedbe,de a megaláztatást nem szabad tűrni!!!!
Végül is semmi rosszat nem csináltál,megajándékoztad őt egy gyermekkel,a saját vérével...
Ha van hova menned és van elég akaraterőd,lépj ki ebből a kapcsolatból.Ez idegileg felőröl Téged és a babának sem lesz jó!
Egy életünk van és abból kell kihoznunk a legjobbat!!!
Sok sikert!
29/33 anonim válasza:
Itt már komoly gondok vannak.Ne tűrd el tőle ezeket.Ez csak rosszabb lesz,költözz el tőle pár hétre,mert így azt hiszi mindent megtehet.Viszont ha elköltözöl,akkor majd rájön,hogy te nem egy lábtörlő vagy,akit rángathat.Hanem igen is önálló NŐ!!Nem csak egy feleség!!Tedd meg,jobb lesz!!
30/33 anonim válasza:
Én is arra tippelek hogy csaja van. Kérdezz rá konkrétan, aztán hanem akkor mond meg neki hogy nem lesz ez igy jo ahigy viselkedik. Változzon vagy mehet a sunyiba. Nem jo az se hogy te a kivánságait lesed ő meg le se sz.r. Mond el neki mi bànt és hogy vegyen komolyan mert igy nem élet ez. Amugy ezt hivják ugy h.társas magány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!