Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti vennétek dönthető támlás...

Ti vennétek dönthető támlás etetőszéket?

Figyelt kérdés

A fiam most 6,5 hónapos, itthon pihenőszékben ülve, máshol hordozóban ülve etetem (hozzátápl.). A kérdésem az lenne, hogy szerintetek várjunk addig amíg nem tud ülni és utána vegyünk fix támlás etetőszéket; vagy már most dönthetőset? Ha most veszünk dönthetőset lehet nem tudjuk kihasználni, mert már csak 1-2-nem tudom hány hónap van addig míg ülni tud; ha ül, akkor meg úgyis fixen, támlának dőlve eszik és nem kellene dönthetőnek lennie. Nem tudom megéri-e beruházni dönthetőre, ha nem tudom kihasználni csak 1-2 hónapig. Vagy van más fontos előnye a multifunkciósnak? A fixek nagyon kényelmetlenek?

Tapasztalatokat szeretnék kérni.

köszönöm

2012. aug. 10. 14:54
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
6,vagyok megint, nekünk meg omega volt. :)
2012. aug. 11. 00:05
 22/24 anonim ***** válasza:
Nekünk Bertoni Yam Yam dönthetős etetőszékünk van, 5 és fél hónapos a fiam, pár hete kezdtük használni. Én sem akartam hordozóban vagy pihenőszékben etetni, mert úgy eszik mint egy malac :) Ölben meg nem nagyon marad meg evés közben. Eddig bevált, praktikus a műanyag lemosható huzat, csak domestos kendővel szoktam letörölni használat után, és kész is. Szereti a fiam is, kényelmes, és elég nagy, szerintem sokáig ki lehet használni. Persze azt nem tudom mennyire tartós, nem régóta használjuk.
2012. aug. 11. 02:45
 23/24 anonim ***** válasza:

13 as vagyok ismét bocsi. Nem azt mondtam hogy ha MOST veszel egy új pegperegot az egyből elszakad :) csak ha a cél több gyerek kiszolgálása vagy használtan veszel a teszveszen pl. akkor ne lepődj meg ha szakadt/kiszakad a huzata.

Ikeás etetőszékről pedig: azért hívták AKKOR vissza mert az egyik gyártási számúnak az öve nem volt jó (bemenve az ikeába adnak másik övet amúgy) de magának a széknek semmi baja se volt.

2012. aug. 11. 07:57
 24/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi fix üléses, Cam etetőszéket vettünk amikor már ült a kisfiam. Azóta is jól szuperál (most 10 hós). Egyáltalán nem nehéz levenni a tálcáját és ki sem esik a székből, pedig nem 100 pontos biztonsági öv van rajta. Ja és 3 unokatesónak is bevált ez a fajta. Egyáltalán nem jött szét az anyaga sem. Én szeretem. Remélem nekünk is beválik hosszú ideig.

Üdv.

2012. aug. 11. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!