Ti vennétek dönthető támlás etetőszéket?
A fiam most 6,5 hónapos, itthon pihenőszékben ülve, máshol hordozóban ülve etetem (hozzátápl.). A kérdésem az lenne, hogy szerintetek várjunk addig amíg nem tud ülni és utána vegyünk fix támlás etetőszéket; vagy már most dönthetőset? Ha most veszünk dönthetőset lehet nem tudjuk kihasználni, mert már csak 1-2-nem tudom hány hónap van addig míg ülni tud; ha ül, akkor meg úgyis fixen, támlának dőlve eszik és nem kellene dönthetőnek lennie. Nem tudom megéri-e beruházni dönthetőre, ha nem tudom kihasználni csak 1-2 hónapig. Vagy van más fontos előnye a multifunkciósnak? A fixek nagyon kényelmetlenek?
Tapasztalatokat szeretnék kérni.
köszönöm
Én vettem egy fix cam etetőszéket, 14.000 Ft volt.
Hát, 2 hónap alatt szét repedt az huzata, viaszos vászon volt.
Ízlett mozgott benne a gyerek, ki akart csúszni a tálca alatt, csak a derekánál volt öv.
Elvittük a mamihoz.
Vettem egy Fisher price esőerdő etetőszéket. Magasságát tudtam állítani az asztal magasságához, lehetett dönteni, pedig 6 hónaposan már ült, de úgy kényelmesebb volt neki egy darabig, félig döntve.
Ami a lényeg, 5 pontos őve volt, és a lába között leesésgátló. A huzata susogós vízlepergetős anyag, amit mosógépben lehet mosni, nem szakad ki.
3,5 éves, még mindig használjuk. Saját maga belemászik.
A másikba a Maminál 2 évesen már nem fért bele, mert a tálcáját nem
Lehetett levenni.
Szóval van különbség etetőszékek között.
Inkább használtan egy dönthető, mint ujjonan egy sima.
Nekünk volt minden, hordozó, pihenőszék, és dönthető etetőszék is.
Én nem akartam a hordozót összekenni kajával, és nem is éreztem volna kényelmesnek a földön etetni a babámat. Székre nem raktam sem a pihehőszéket, sem a hordozót, szerintem onnan könnyen leesik.
Nekünk bevált ez a "drágább" etetőszék, amúgy 14 ezerért vettem használtan és 10 ezerért adtam el, így effektív 4 ezerbe került:)
Mikor már nagyobb volt a lányom, előfordult, hogy elaludt a székben, így csak hátra kellett döntenem.
6. vagyok.
A 4-esnek szóról szóra igaza van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!