Meddig használják a gyerekek az etetőszéket?
Vegyél használtan, de érdemes!!! (Anyum mesélte hogy az egyik ismerős gyereke meghalt mert ellökte magát az asztaltól és hanyattesett és halálos volt a fejsérülése -olyan fa asztal és szék etetőszéke volt).
Az én csajszim novemberbe volt 3 éves egyedül mászik ki be-már nem igen használja 5 pontos öve van stabil nem borul fel... Lassan én is eladom, mert csak a helyet foglalja.
Változó, hogy meddig használják. Mi használtan vettünk Peg Perego Prima Pappa-t, és teljesen elégedett vagyok vele. Már a 3. gyerkőc használja, és semmi baja (előttük 2 gyerek nyúzta, azt hiszem).
A legidősebb gyermek 2,5 éves koráig használta az etetőszéket, de még utána sem érte fel az asztalt, úgyhogy vettünk egy székmagasítót. Ekkor kezdtük a hozzátáplálást a középső gyerekkel, ő is kb. 2,5 éves koráig használta, mert ekkor kezdődött a legkisebbel a hozzátáplálás, de mivel még ő sem érte fel az asztalt, neki is vettünk székmagasítót.
A legkisebb most 1,5 éves, még használja az etetőszéket, és ő szerintem tovább fogja használni, mint a nagyok, mert nem fogja senki kitúrni. :D
(Amúgy a nagyok már 4 és 6 évesek, de még mindig nem érik fel kényelmesen az asztalt, úgyhogy még székmagasító van alattuk.)
Viszont az ár nem feltétlenül arányos a minőséggel, kihasználhatósággal. Én inkább megnéznék pár etetőszéket az olcsóbb kategóriából, és ha van köztük olyan, ami masszív, stabil, akkor azt megvenném. Mert a drága székeknél a márkát és a funkciót fizeti meg a vevő, de mi pl. sosem döntöttük hátra a támlát. A magasságot néha állítottuk, mert úgy oda tudtam tolni az etetőszéket a dohányzóasztalhoz, de ha nem lehetett volna állítani a magasságot, kibírtam volna, nem nagy cucc...
3 éves a fiam és még használja, rátolom az asztalra és ott eszik velünk.
Ha sima székre ültetném elmászkálna evés közben.
Szia
Mi nekünk asztal székké alakitható van nagyon szeretjük később is tudjuk használni:) [link]
Nekünk ilyen van az a barnás:)
nálunk sajna van egy rossz szokás hogy külön esznek a kis asztal két kis székkel, mert mesét néznek közben. Sajna ha konyhába esznek nem érnek rá amúgy is rossz evők futnak utánna már játszani vagy mesét nézni :(
(elsőnek fából asztal-szék etetőszéke volt, a kicsinek meg olyan 5pontos öves-de egyikből se estek ki nem hagytuk egyedül őket-a második szék stabilabb).
OFF: 2. vagyok.
Általában nem foglalkozom a lepontozásokkal. De most mégis mi a csuda rosszat írtam, amiért lepontoztátok a válaszomat? Mert tényleg nem értem, és várnék rá választ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!