Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti milyen etetőszéket használt...

Ti milyen etetőszéket használtok? Milyet ajánlanátok?

Figyelt kérdés
2012. júl. 10. 12:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Fisher Price Easy Clean. Egy kölcsönbe kapott Chicco és egy két nap után visszavitt Prima Pappa után lett elegem (elhajló, sorjás műanyag, gyatra összeszerelés) és vettem meg ezt, imádjuk, fényévekkel jobb az olasz vackoknál, tényleg. Nagyon könnyű tisztítani. Ha már tud ülni, akkor IKEA Antilop, egyszerű és nagyszerű!
2012. júl. 10. 13:08
 2/9 anonim ***** válasza:

Chicco Happy Snack-ünk volt, illetve van ...még...

ilyen [link]

2012. júl. 10. 13:11
 3/9 anonim ***** válasza:

Sima fa etetőszék. Később nem kell legalább asztalt meg széket venni, mert ezt csak szétkapjuk és tádámmm... :-P

Szerintem tökéletesen megteszi, mint a huszonezres műanyag vacakok. És nem utolsó sorban helytakarékos. ;-)

2012. júl. 10. 13:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Antilop (Ikea-s). Olcsó, de nagyon jó. Most vettük nemrég, itt kaptam én is a tanácsot. :)
2012. júl. 10. 13:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Bertoni Yam Yam, két tálcás, emelhető, dönthető, ja és megfizethető.
2012. júl. 10. 13:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyit szánsz rá és mik az igények vele szemben. Nekem fontos volt, hogy dönthető támlás, állítható ülésmagasságú, levehető tálca, könnyen tisztítható, masszív váz, összecsukható, gurulós legyen. A lányomnál Brevi Dolce Vita volt, a fiamnak meg Peg Perego Príma Pappa. Ezek teljesen egyformák és mindent tudnak, ami nekem kell. Ezeket nagyon ajánlom. Újonnan húzós, de használtan is ki lehet fogni őket jó állapotban is.
2012. júl. 10. 13:30
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi, aranyosak vagytok!

Kedves 3.! Én is fára gondoltam, csak itt olvastam, hogy nem stabil és nincs benne biztonsági öv, ezért nem ajánlották. De nekem is afelé húz a szívem.

2012. júl. 10. 14:24
 8/9 anonim ***** válasza:

[link] ilyet,és nagyon elégedett vagyok vele,szóval ajánlom.Nekem kb. ez volt az álom etetőszék,mindent tud,amit szerettem volna,ja és akkor akciós is volt:)

Fa is van anyóséknál,azt viszont nem szeretem..A gyerek simán ki tud csúszni belőle,ha akar,és egy kis hintázással be is tudja mozgatni,szóval nekem az nem jön be(igaz,ami igaz,már ezer éves,az újak biztos jobbak)

2012. júl. 10. 15:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekünk is Chicco Happy van és teljesen megvagyunk elégedve vele. 6 hónapos volt a lányom amikor vettük. Használtan vettem a teszveszen.
2012. júl. 11. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!