Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ajánlanátok jó etetőszéket...

Ajánlanátok jó etetőszéket kb.10. 000 forintig?

Figyelt kérdés
2012. márc. 2. 20:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Én pont ma láttam az Auchanba 7000ft alatt van.Fából készült és én letettem rá a voksom.Ennél olcsóbbat,újonnan nem is láttam máshol.Ajánlom,hogy nézd meg.Neked is tetszeni fog.
2012. márc. 2. 20:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk IKEA-s van, a legolcsóbb Antilop fantázianevű, nem volt 5.000 Ft, nekünk bevált. Ez tényleg csak egy etetőszék, nem pihenőszék, játszószék, babaülés és társai. Etetéshez szerintem ez elég.
2012. márc. 2. 20:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szintén Ikea-Antilop!!! A legkönnyebben lehet tisztítani, könnyű szétszedni, el van benne a gyerek kényelmesen és tök olcsó.
2012. márc. 2. 20:51
 4/9 anonim ***** válasza:

Mi jövő héten ilyet veszünk a kisfiunknak csak épp zöld szinű maci mintásat, nálunk a bababoltban 9380.-Ft

[link]

2012. márc. 2. 21:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Én a helyedben jófogáson, apródon néznék szét. Nagyon sok szinte új, jó minőségű etetőszéket fogsz ott találni ilyen árkategóriában.
2012. márc. 2. 21:35
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekünk is olyan fa szétszedhető van amit belinkeltek. Én nagyon szeretem, a fiam is szereti. Amíg kisebb volt oda lehetett tolni az asztalhoz, most már szát szedve használjuk, rajzolhat rajta, ehet rajta, játszani is lehet.

Mondjuk ehhez fontos, hogy üljön már a baba. Én amíg nem ült hordozóban etettem, pont azért, hogy meg tudjam ezt venni. Ár-érték arényban is szerintem nagyon jó, sokáig ki lehet használni.

22 hónapos kisfiú anyukája

2012. márc. 2. 21:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is Ikea Antilop székünk van. nagyon szeretem. Utaztatjuk is, nagyon könnyű összeszerelni, tisztítani.
2012. márc. 2. 21:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen van.

[link]

A teszveszen vettem én is. Ezt éppen tegnap láttam és szuper ára van. Dönthető a háttámla, a tálca állítható és nagyon könnyű tisztítani. És minőségi. Azért választottam én is inkább használtat, de minőségit, mert ennyi pénzért nem lehet újan jót venni.

2012. márc. 3. 08:17
 9/9 anonim ***** válasza:
7 hónapos múlt a kislányom és talán 1 hónapja vettem neki a vaterán etetőszéket. Chicco 10ezer volt postával és dönthető a háttámlája. Nincs szakadás és semmi hiba rajt. Nekem jobban megérte, mint egy új, de nevenincs etetőszék, mert ennek a minősége sokkal jobb.
2012. márc. 6. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!