Milyen etetőszéket ajánlanátok kisfiamnak?
Peg Perego Prima Pappa. A legtutibb! :)
Boltban 40ért árulják az újat. Én 1 éve használtan vettem egy vázat teszveszen 10e-ért. Semmi baja, tökéletes állapotban volt, csak betét nem volt hozzá, azt varrtam bele béléseset, műbőrből, 2500,- Ft volt az anyagköltsége, nagyon profi lett.
Dönthető 3 pozícióban, a magassága állítható, tálca nélkül is használható, oda tudod bármilyen asztalhoz tolni, dupla tálcás, ha a felső kajás lesz, csak gyorsan lekapod, görgős a kereke, összecsukható, van benne leesésgátló a lába közti résznél, és az enyémben van hintafunkció is, "Rocker" típus, mostanában "Diner"-t árulnak.
Ugyanilyen az enyém is, csak a huzata más:
Elsőre nekem is sikerült egy botrányosan rossz széket bevásárolnom, el is adtam, ahogy rájöttem a hibáira. Utána megvettem ezt, és imádom! Állítólag 30kg-ig jó, sajnos papírt nem kaptam hozzá, úgyhogy nem vagyok biztos benne.
nekünk ilyen van, én imádom és a kisfiam is! :) még játszani is szeret benne
a leírását megtalálod az oldalon
Bocsi, nem kötekedni akarok!
De mitöl olyan jó a Peg Prego??? Megnéztem és abban különbözik az ABC Design-től:
Hogy minimum 10 ezerrel drágább
6 helyett 7 pozicíóba állítható magasság
3 helyett 4 döntési lehetőség
és a kerekei gumisak
hát nem tudom, nekem ezek nem érnének meg 13 ezer forintot...
egyébként az ABC kerekei sem karcolnak
ne értsetek félre, én csak tényleg nem értem hogy mitől jobb?
itt egy link a brendonból, összehasonlítás miatt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!