Ti vennétek dönthető támlás etetőszéket?
A fiam most 6,5 hónapos, itthon pihenőszékben ülve, máshol hordozóban ülve etetem (hozzátápl.). A kérdésem az lenne, hogy szerintetek várjunk addig amíg nem tud ülni és utána vegyünk fix támlás etetőszéket; vagy már most dönthetőset? Ha most veszünk dönthetőset lehet nem tudjuk kihasználni, mert már csak 1-2-nem tudom hány hónap van addig míg ülni tud; ha ül, akkor meg úgyis fixen, támlának dőlve eszik és nem kellene dönthetőnek lennie. Nem tudom megéri-e beruházni dönthetőre, ha nem tudom kihasználni csak 1-2 hónapig. Vagy van más fontos előnye a multifunkciósnak? A fixek nagyon kényelmetlenek?
Tapasztalatokat szeretnék kérni.
köszönöm
szerintem már felesleges venned de te tudod:) max. 1 hónapig kellhet szerintem a dönthetős. Egyébként nagyon jó a dönthetős (én már most 3.babámnál olyat vettem használtan). Azt hozzátenném hogy drága meg nagy márkás de ugyanúgy reped ez a mosható huzata (peg perego) de a barátnőmék bébé confort omegája is szanaszét repedt már..(egy gyerek használta eddig).
Egyébként 5 hónapos korától úgy 7.5-8ig ült benne kicsit döntve de nekem nagyon későn érő a fiam, a lányaim már 6 hónaposan stabilan ültek (akkor ikeás etetőszékünk volt).
Kérdésedre válaszolva, de az olcsóbb és nem dönthetőek között is soknak levehető vagy hátrahajtható a tálcája és sok közülük dupla tálcás. Bertoni asszem ezt láttam nemrég ami nagyon szép sok színben van és nem drága.
Szia!
Nekünk dönthető háttámlás van, még 4 hónapos volt, mikor megvettük. Baby Design Pepe, ilyen:
Most 18 hós, és még mindig ebben eszik! Sőt, van, mikor csak belerakom, ebben eljátszik, elszórakoztatja magát a konyhában.
Ja, és tök jó anyagú, pedig tisztítom rendesen és eddig lekopogom semmi baja.
Ha nem használjuk, összecsukom, konyha sarkában elfér.
Akciósan vettem és nem is bántam meg!
Ja, és úgy tudom, az ikeás fix székekkel volt némi gond, visszahívta a gyár. :-(
Kriszta
köszönöm a véleményeket. mint mindenben ebben is sok féle van:)
AZ én fiam nagyon lusta, lassan érő típusnak tűnik. A napokban kezdett el igazán forogni, eddig csak hébe-hóba.
Kár, hogy a márkásak sem tűnnek akkor minőségileg jobbnak. Én is néztem használtan a peg peregot meg az omegát is, eddig ezek felé húztem, ja meg a hauck up & downja nagyon tetszik a férjemnek. A baby design-t is néztem, de fényképről nagyon gagyi műanyagnak tűnik...bár gondolom semelyik sem lesz 5*os ha nem költök rá százezreket. Bár lehet akkor sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!