Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti vennétek nike babacipőt...

Ti vennétek nike babacipőt első kiscipőnek?

Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 13:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%
Nem.Ha sportcipőre gondoltál!Az első cipőnek stabilan kell tartani a bokáját is,meg ami jól fogja.
2012. aug. 2. 13:32
 2/19 anonim ***** válasza:
59%
Én azért nem, mert épp nem engedhetjük meg magunknak anyagilag. Aki igen, az vegyen, ha tetszik neki...
2012. aug. 2. 13:33
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ. Tartja a bokát, milyen a belső talprésze, miből van, mennyire hajlékony a talpa? stb.

Én a siestát választottam első lépésnek.

2012. aug. 2. 13:34
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy járni tanuló cipőnek, vagy csak a babakocsiba. Mert azt tudni kell, hogy kemény talpúban csak 20-as mérettől van. A lányom 10 hónaposan kezdett el menni, 17-es lába volt, így nem tudtunk ilyet venni. Adidas van, nem venném meg még egyszer. Inkább DD.Step vagy Elefanten cipőt vennék helyette. Mászócipőnek és a babakocsiba egy kicsit drágának tartom. De nagyon szépek!
 5/19 anonim ***** válasza:
93%
semmiképp sem
 6/19 anonim ***** válasza:
Ha egészségügyileg rendben van, akkor igen.
2012. aug. 2. 13:50
 7/19 anonim ***** válasza:
ilyen cipője van a lányomnak, nagyon jó, tartja a bokáját és szépen tudd benne menni, van neki több cipője is meg szandálja, de legtöbbször ez van rajta
2012. aug. 2. 13:51
 8/19 anonim ***** válasza:

Nekem a nagylányom semmi olyan cipőben nemvolt hajlandó lábraállni,ami"fogja" a bokáját...Olyan dagi volt 10 hósan mikor elindult,hogy azok szorították, és nem álltrá,nem tette le a lábát..:(

Így egy 20-as nike volt az első cipője!Vettünk asso-t siestát,semmibven nemlépetta talajra

Azóta ismindig nike-ja van!Még a csizmát sem veszi fel a mainapig sem:( Egy elefanten bakancsot bírtam ráhózni atélen,lazárakötve!

2,5 volt júniusban!

Viszont az adidas nekünk semjöttbe:(mind kényelmetlen volt neki!

2012. aug. 2. 13:55
 9/19 anonim ***** válasza:
59%

Aki azt írja,hogy nem mert....annak van Nike cipője?

A fiamnak első cipője volt, a bokát jól tartja, a talp se nem kemény, se nem puha, szerintem pont ideális.

Nem drágább, mint egy Siesta pl.

én 5990.- nél drágábban még nem vettem.

A kislányomnál is télen aktuális lesz, nem mondom, hogy tutira Nike lesz az első, de egyáltalán nem rossz cipő, sőt.

2012. aug. 2. 14:02
 10/19 anonim ***** válasza:
Miért ne? Nekünk is van egy nike és egy lonsdale.
2012. aug. 2. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!