Ti vennétek nike babacipőt első kiscipőnek?
Vettem egy Mike sport cipőt első cipőnek, és egy bőr siestát.
A Nike 6000ft-volt, fehér bőr, a siesta 10.000 Ft volt, hasított bőr.
A Nike ha sáros, koszos poros lett, csak letöröltem, olyan volt mint az új, a siesta első alkalommal a játszóterezés homokozás fű, után, úgy nézett ki, mint egy agyon használt ócskaság!
Pár hónap alatt kinőtte, addigra a siesta tépőzárja levált, abszolút csak rossz tapasztalatom van vele kapcsolatban!
Azóta csak Nike cipője van, ősszel sport cipő, tavasszal vászon Nike, nyáron Nike szanda.
Télen elephanten csizma, az árban húzós, mert 12-16 ezer forint, de megéri!!!
A Nike tartja a bokát, tépőzárral a lábra igazítható, könnyű takarítani, árban is jó!
Ami kifejezetten kicsiknek való, Nike milestones sensory motion!
én nem értem, hogy miért mondjátok, hogy gagyi márka...
van egyáltalán ilyen márkájú cipőtök????
mi a férjemmel együtt sportolunk, csak Nike cipőink vannak, évekig nyúzunk egyet...ruhákban szintén, ezerszer moshatod, semmi nem látszik rajta.
Nike cipőt még sosem vittem vissza, a fiamnak is azt veszem, és még sosem volt vele probléma.
A hamisított Nike természetesen gagyi szar, ezt aláírom, de nem a teszveszről kell rendelni, meg a kínai piacon beszerezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!