Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti vennétek nike babacipőt...

Ti vennétek nike babacipőt első kiscipőnek?

Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 13:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Miért ne? Ha minden rendben van vele (tartja a bokáját, a talpa is normális...). Bár én a fiamnak, amikor kicsi volt és járni tanult, akkor Siestát vettem, de a kislányomnak majd ha ő is járni fog tanulni vennék Nike-t. Jó minőségű, és az ilyen picik aránylag elfogadható árban vannak.
2012. aug. 2. 14:23
 12/19 anonim ***** válasza:
Kizárt dolog. Nem tartja a bokáját, ami ebben a korban nagyon fontos. Rengeteg féle márkájú "elsőlépés" cipőt lehet ma kapni (Szamos, Siesta, Asso, Salus, Supi+, Bopy, Stb.), aminek jó erős a saroktartása és nem merev a talpa, biztos találtok megfelelőt.
2012. aug. 2. 14:42
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én sem gondolnám, hogy drágább lenne egy nike cipő, mint egy siesta, vagy elephant! Járáshoz kell majd neki, mert két hete állt fel, de amíg ilyen "mezítlábas" idő van, addig nem akarunk venni!
2012. aug. 2. 15:21
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem vagyok oda kifejezetten a nike-ért, mint márka,nem. Azért sem, mert a gyerekorvos ajánlott egy bizonyos cipőt, olyat is vettünk neki. Meg vagyunk teljesen elégedve vele, legközelebbb is azt kap majd. (SALUS egyébként)
2012. aug. 2. 15:50
 15/19 anonim ***** válasza:

Vettem egy Mike sport cipőt első cipőnek, és egy bőr siestát.

A Nike 6000ft-volt, fehér bőr, a siesta 10.000 Ft volt, hasított bőr.

A Nike ha sáros, koszos poros lett, csak letöröltem, olyan volt mint az új, a siesta első alkalommal a játszóterezés homokozás fű, után, úgy nézett ki, mint egy agyon használt ócskaság!

Pár hónap alatt kinőtte, addigra a siesta tépőzárja levált, abszolút csak rossz tapasztalatom van vele kapcsolatban!

Azóta csak Nike cipője van, ősszel sport cipő, tavasszal vászon Nike, nyáron Nike szanda.

Télen elephanten csizma, az árban húzós, mert 12-16 ezer forint, de megéri!!!

A Nike tartja a bokát, tépőzárral a lábra igazítható, könnyű takarítani, árban is jó!

Ami kifejezetten kicsiknek való, Nike milestones sensory motion!

[link]

2012. aug. 2. 16:23
 16/19 anonim ***** válasza:
26%
Soha!! A Nike cuccok nem érik meg az árukat. Menő, de nem tartós, és semmivel nem jobb, mint az olcsó, márkátlan.
2012. aug. 2. 20:13
 17/19 anonim ***** válasza:
nem, mert nagyon gagyi és káros.
2012. aug. 2. 23:21
 18/19 anonim ***** válasza:

én nem értem, hogy miért mondjátok, hogy gagyi márka...

van egyáltalán ilyen márkájú cipőtök????

mi a férjemmel együtt sportolunk, csak Nike cipőink vannak, évekig nyúzunk egyet...ruhákban szintén, ezerszer moshatod, semmi nem látszik rajta.

Nike cipőt még sosem vittem vissza, a fiamnak is azt veszem, és még sosem volt vele probléma.

A hamisított Nike természetesen gagyi szar, ezt aláírom, de nem a teszveszről kell rendelni, meg a kínai piacon beszerezni...

2012. aug. 3. 14:02
 19/19 A kérdező kommentje:
Igen, ezzel én is így vagyok, mint az utolsó válaszoló! Azt nem mondom, hogy mindenünk nike,de azért van pár ruhánk és cipőnk! Egyszerűen csak arról van szó, hogy nagyon tetszenek ezek a kiscipők, de persze nem a gyerekem kárára! Ezért tettem fel a kérdést!
2012. aug. 3. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!