Pediped vagy Elefanten? Első kiscipőnek!
Holnap szeretném elvinni a fiamat cipőt venni, és e között a két fajta között vacillálok. Mindkettő tetszik, szerintem közel azonos tulajdonsággal bírnak, árban is nagyjából hasonlóak.
Aki ismeri esetleg mindkettőt, összehasonlítaná nekem, hogy miben van számottevő különbség?
Én egyébként egyelőre inkább a Pediped felé húzok! Ennek azt hiszem még hajlékonyabb a talpa mint az Elefantennek!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Bocsi, hogy nem a kérdésedre válaszolok.
Én is most szeretném a kisfiamnak megvenni az első cipőjét. Eléggé tanácstalan vagyok ez ügyben, hogy mikor is kell neki már cipő. A te kisfiad már tud egyedül menni? Az enyém még csak kapaszkodva tud menni, de gondolom nem ártok neki, ha már most veszek neki cipőt. Egyébként a Superfit cipőket nézegettem. Elefantenből nem volt megfelelő méret, így azt még megpróbálni sem tudtuk.
Szia!
Az én fiam is még csak pár lépést tesz meg egyedül, tőlem apához, aztán vissza, vagy köztem és a kiságya között, de ha fogjuk a kezét, vagy tud miben kapaszkodni, akkor már nagyon ügyesen lépked. Szerintem csak a bátorságát kéne összeszednie, mert az is elég neki, ha csak 1 ujjamat érzi a tenyerében, már nagyon ügyesen megy.
És szeretném az udvaron, utcán is letenni, hogy próbálkozzon ott is, ezért szeretnék neki cipőt venni.
Meg hallottam olyat is, hogy miután megkapta az első cipőcskéjét a baba, utána tudott igazán szépen egyedül lépegetni.
A superfitet én még nem néztem, mindjárt rákeresek arra is, hátha az is megtetszik, és akkor már 3 közül nem fogok tudni választani... :))
Mind2 tökéletesen jó, ízlésfüggő azon belül szerintem!
Nekünk Liliputi van bentre és Elefanten kintre, de van Zetpol, Asso is!
Hajlékony legyen a talpa, az a lényeg!
De bentre ha akarsz, mindenképp a Liliputi!
Ja és most olvastam a kommentedben... a superfit még jobb!
Télinek csak azt veszünk mindig, mert gore-texes, tehát nem kell attól félni, hogy beázik, nagyon könnyű és hajlékony a talpa. Benti, illetve kinti cipőnk is volt már superfit. Tényleg szuper márka!!!(mondjuk elég drága)
Köszi!
Mennyibe kerülnek a Superfit cipők? Mert neten nem találtam árakat. A pedipedek 8000 körül vannak, elefanten 8-9000. Ez mennyi? Sokkal drágább?
Szerintem azt is megnézzük holnap, mert a Mammutba megyünk, ott van Deichman is, ott van mögötte a Lilliputi, és úgy néztem lehet kapni ott Superfitet is!
Én is Elefantent szerettem volna venni, de nem volt méret. :-(
Pedipedet csak neten néztem. (nekem olyan, mintha nem fogná rendesen a gyerek bokáját) Könnyűnek biztos könnyű és tuti hajlékony a talpa, de...
Végül Siesta cipőt vettünk, mert csak ez jött fel a lányom lábára, az volt kényelmes neki.
Nemrég kapott egy Superfit szandit, ez is szuper!!
12.000 Ft volt.
Szia!
Az első hozzászóló vagyok. Képzeld délután elmentem a kisfiammal és vettünk neki egy Superfit cipőt. Szerintem nagyon jól néz ki és tényleg nagyon jó márka. Mindjárt keresek egy linket, 9500 Ft volt.
Szerintem ez is nagyon cuki, de én direkt olyat akartam, ami elől zárt.
Jó kis cipőbolt, ha nem találtok a Mammutban nézzetek el oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!