Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Eltúlzom talán?

Eltúlzom talán?

Figyelt kérdés

Lányomnak nemrég volt a névnapja. Nem csináltunk semmi bulit, ez volt az első, de mindenki tudott róla, fel is köszöntötték az én családom, anyósomék is tudtak róla, de nem köszöntötték fel, ajándékra nem is számítottam, de a lényeg, hogy egy boldog névnapot sem mondtak egyetlen unokájuknak. Nem is szúrna ez szemet nekem, ha náluk ez nem lenne hagyomány, hiszen mindkettejüknél névnapjuk alkalmával ajándék virággal jelentkezünk, sőt ha aznap nem mentünk, mert esetlen én a szülészeten voltam a férjemmel együtt, akkor kaptuk az sms-t kedves sógornőmtől, hogy ma van a nagy nap és mi nem köszöntöttük fel őket! Ajándkák előkészítve csak közbejött a baba, hát Istenem, van ilyen!

Nekem rosszul esett és ezt elmondtam a férjemnek, egyetértünk a témában és én még hozzátettem, hogy nem vagyok hajlandó felköszönteni őket névnapjukkor.Sem ajándkés, sem virág. Férjemnem mondtam, ő vegyen és adja át, én ebben nem veszek részt. Megértette! Eltúlzom?

2012. júl. 30. 13:46
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Szerintem meg szemétség hogy téged sem szoktak köszönteni.Akkor ők sem jogosan várják el.Néhány hónapja tettem fel hasonló kérdést.A volt férjem szülei soha nem köszöntik fel a közös lányunkat(se szüli-névnap,karácsonyra sem kap soha semmit)az azóta született féltesói mindig kapnak vmit.Jómódú nagyszülőkről van szó!Úgy le lettem ugatva hogy mit képzelek meg hogy nem muszáj szeretni a gyerekemet,meg miért várom el a pénzt ajándékot.Én ilyen válaszokat kaptam.
2012. júl. 30. 16:11
 22/23 A kérdező kommentje:

Nem lepontozásra vágytam, remélem befejezed!

Hát, vannak hasonló helyzetek, kezdek belenyugodni, de nem hiszem, hogy felköszöntöm majd őket. ha nekik rosszul esik majd, hátha észbe kapnak!

2012. júl. 30. 18:30
 23/23 anonim ***** válasza:

ne köszöntsd fel őket. úgysem lenne őszinte. ráadásul sosem jönnének rá, h elb.sztak valamit. menjenek a fr.ncba.

párodat is sajnálom, neki még rosszabb érzés lehet így csalódni a saját szüleiben...

2012. júl. 30. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!