Babanapló ötlet. Talán valakinek tudok ezzel segíteni?
Tipp, hátha valakinek hasznos. Keresgéltem a könyves webshopokban babanaplókat, itt is olvasgattam korábbi kérdéseket. Most kaptam meg, amit végül megrendeltem, és tökéletes szerintem. Minden fontos benne van, képeket is lehet bele ragasztgatni.
Itt a link:
A tartalom kb.:
-megszülettem, a családom, az első napok,
-mérföldkövek az első hónapokban (egy lista, hogy mikor csinálta a dolgokat először, pl. átfordulás, mosoly, gőgicsélés, élvezi a fürdetést stb.)
kirándulok
-ünnepek (keresztelő, az első karácsony, húsvét, szülinap, nyaralás)
-hétköznapok (ételek, játék, mese, elindulok, beszélek, fogaim, egészségem, rajzolok, bölcsődébe megyek, ovis leszek, iskolába megyek)
-napló rész: Az első 12 hónap külön-külön van, képet lehet ragasztani, súly és magasság adatokat lehet beírni, evési, alvási szokások és hogy mit tanult abban a hónapban. Utána 6 éves korig évente vannak oldalak: kalandjaim, emlékezetes mondataim, barátaim kedvenc játékaim, kedvenc ételeim.
2 hónapos Kisfiú anyukája
én kislányosba szeretnék csinálni ilyen babanapló szerűséget.
Csak még gyűjtöm hozzá a kellékeket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!