Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi segít a hasfájáson? 3...

Mi segít a hasfájáson? 3 hetes babám nagyon szenved az infacol, ausztriából való bogyó kilőve. Vkinek vmi hasznos ötlet. Mert már nehezen bírom.

Figyelt kérdés
2012. máj. 21. 12:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
61%
Nekem csak a tornáztatás vált be. Húzd fel a lábait úgy tudnak a szelek távozni, vagy a köldök résznél óra mutató járásával ellentétesen körkörös mozdulatokat végezz. Remélem használ!:)
2012. máj. 21. 12:35
 2/14 anonim ***** válasza:
53%
Tornáztatás tényleg jó lehet, de sajna nekünk az mellett is marad a pocifájás. Doki írt fel egy port, amit gyógyszertárban kevertek ki, azt kapta a babám, az jó volt. Édesköményteát szokták még mondani! Minden kajálás után büfiztess!!
2012. máj. 21. 12:41
 3/14 anonim ***** válasza:
41%
simogasd, attól megnyugszik, talán ki is szűnik, és elalszik! :)
2012. máj. 21. 12:46
 4/14 anonim ***** válasza:
43%
Szélcsõ.
2012. máj. 21. 12:59
 5/14 anonim ***** válasza:
70%
Én soha nem mertem használni szélcsőt, én már ettől a szótól is irtózók. Mindig attól féltem nehogy megsértsem vele a kis lukát. Én úgy gondolom hogy a szélcső abban az esetben lehet végső megoldás, ha semmiképp nem múlik a fájás.
2012. máj. 21. 13:01
 6/14 anonim ***** válasza:
84%
Lehet furán hangzik, de nekünk a hajszárítóval való pocakmelegítés jött be, kislányom rettentő hasfájós volt, de ez a legtöbbször fél perc alatt megnyugtatta , és békésen elaludt :) sokszor nevettek rajtunk a családban, ha vendégségben voltunk, és kértük a hajszárítót, de vannak esetek mikor mindegy hogyan, csak tudj segíteni a gyermekednek, és végül is ez nem gyógyszer, nem idegen anyag... ja, és nem szokott rá, szerencsére 4 hónaposan abba maradtak a nagy pocakfájások.
2012. máj. 21. 13:13
 7/14 anonim ***** válasza:
78%

Lehet kapni cseresznyemag zacskót. (cseresznyemag van benne) Fel kell melegíteni és azt tenni a pocijára. A meleg nagyon jó a babáknak a hasfájásra.

Nekünk amúgy az Espumisan vált be. (4-5 nap mire hatni kezd)

2012. máj. 21. 13:14
 8/14 anonim ***** válasza:
68%
Mi is használtuk a hajszárítót! :-D
2012. máj. 21. 13:15
 9/14 anonim ***** válasza:
61%
Nálunk is az Espumisan csepp vált be. Minden etetéshez kapta. Ez nem szívódik fel, helyben hat. Elvileg a hatóanyaga az mint az Infacolnak, de nekünk az nem segített az Espumisan pedig igen. Valami olyan a különbség köztük, ha jól emlékszem, hogy az egyik kis buborékokra bontja a pukit, a másik meg egy nagyot csinál belőle és úgy távozik. Sajnos kísérletezni kell, hogy nálatok mi válik be. Kitartás, tudom nehéz, de ha pár hónap múlva visszagondolsz, annyira más színben fogod látni a dolgokat! :)
2012. máj. 21. 13:23
 10/14 anonim ***** válasza:
79%
Régen szokták anyáink, hogy vasalóval felmelegítették a pelust és ezt tették a pocakra. Mi próbáltuk, de nem vált be. Egyébként az avonból van egy csillag formájú vmink, amiben folyadék van. Van egy kis gomb szerű rajta, ha ezt megnyomjuk, a folyadék kemény kristállyá alakul és felmelegszik. Hasfájásra kaptuk, de addigra szerencsére kinőttük. Amúgy a szélcső nekünk is bevált, először tartottunk tőle, de nem olyan kegyetlen, mint amilyennek tűnik. Bekrémeztük a végét és úgy használtuk, ilyenkor mindig rengeteg gáz és kaki jött ki pikkpakkra. Utána jól is volt a mi kis drágánk.
2012. máj. 21. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!