Miert van az, hogy KIZAROLAG nappal,6honapos babam, sirva ebred, kezdetektol kezdve, de ejjel sosem sirva ebred es reggel sem, csak nappali alvasbol. Nincs hirtelen zaj, talan remalma lehet?
Én nem vagyok anyuka,de úgy tudom,hogy a legtöbb baba azért sír,mert sokkolja,hogy ébredéskor nem ott találja magát,ahol elaludt.pl.anyuka ölében és mikor felébred teljesen más környezetben,esetleg másik szobában van.Nekünk is fura lenne,ha máshol találnánk magunkra ébredéskor:)Persze nem biztos,hogy ez az oka,meg lehet sokan ezt hülyeségnek tartják,de én ezt olvastam régen,és ha egyszer anya leszek,én ehhez tartom magam:)
23/L
Nem a más helyszín a gond, hanem az anyuka hiánya..!
És mivel nappal jobban, élesebben lát, valószínűleg hamarabb felfogja, hogy anya nincs a közelben.
Vagy az is lehet, hogy nappal nem alszik annyira mélyen, mint éjjel, illetve gyorsabban, hektikusabban ébred fel.
Az én fiam 4 hónapos lesz, ő ritkán, de szintén csinált ilyet és ő is CSAK nappal. Egész pontosan ő fel sem ébredt mindig, volt, hogy álmában kezdett el úgy sírni, mint akit nyúznak. Felvettem, és fel kellett ébreszteni, akkor megnyugodott és volt, hogy 5 mp-n belül vissza is aludt.
Úgyhogy én is inkább rémálomszerűre gondolnék, de nagyon fura, hogy csak nappal. És babakocsiban, séta alatt pl. soha nem volt ilyen...
Mi is tépelődünk ezen a férjemmel, hogy mitől lehet, pláne, hogy nagyon nem sírós baba, és a nyűglődésből is nagyon könnyen meg lehet nyugtatni.
De nincs egyedül ezzel a babád, ha az okát nem is tudom.
Több könyvben is olvastam,hogy kb 3 éves korukig nem álmodnak a babák!
Az én fiam akkor kel nyűglődve,sírva ha éhes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!