Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tudom, hogy nem a legjobb...

Tudom, hogy nem a legjobb kategória, de ezt talán többen olvassák. Nagy hülyeség, hogy gyerekruhákat veszek, de még nincs is gyerekem?

Figyelt kérdés
Néha bemegyek a turiba, és veszek pár babaruhát, ami épp megtetszik és jó állapotú. Igazából már kb 7 szatyor ruha van otthon a szekrényem aljában. Igaz, hogy turiba a rokon gyerekek miatt kezdtem el járni, nekik szoktam ott ruhát venni, aztán "magamnak" is veszek párat.
2012. jún. 6. 13:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
ha tervezed a babát, akkor nem, de ki fog menni a divatból a kisruha, ha nem igyekszel. Szerintem 7 szatyornyival évekre felruháztad...
2012. jún. 6. 13:56
 2/18 A kérdező kommentje:
Max. 3 éven belül tervezem, addig csak nem mennek ki a divatból... pl. a rugik biztosan nem, ugye?
2012. jún. 6. 13:57
 3/18 anonim ***** válasza:

Nagyot nevettem az első válaszon: ki fog menni a divatból :D

Igazad van, jó előrelátónak lenni és felkészülten várni a Babát :)

2012. jún. 6. 14:05
 4/18 anonim ***** válasza:

3 dolog jutott eszembe:

1: Te aztán nem vagy babonás

2: Vagy "bolodéria", vagy nagyon tudatos vagy.

3: ...viszont a tudatosságba sok minden nem fér bele.

Ez nekem inkább ész nélküli vásárlásnak tűnik...

Bocs

2012. jún. 6. 14:07
 5/18 anonim ***** válasza:
hát segíthetnél válogatni, én meg jövő héten szülök, és tiszta bizonytalanul járom a boltokat, hogy vajon jó lesz-e ez a sapi vagy nem? Azért inkább még magadnak vásárolj! Elveszed a későbbi örömödet, ha már most mindent megveszel, nem? Persze a legjobb megoldás, ha még ma ágyba bújtok a pároddal, és akkor hamarosan minden kelleni fog! :-)
2012. jún. 6. 14:10
 6/18 A kérdező kommentje:
:D hát igazából nem sajnálom rá a pénzt, mert nagyon olcsón vettem őket... ált. 500 Ft/kg, de van olyan nap is, amikor csak 200, és akkor is találok TÉNYLEG JÓ cuccokat is, tudom, hihetetlen, de igaz. :D meg a fele cuccok úgy vannak, hogy a családba vettem vkinek, és azokat vissza is adja, mikor kinövi a kis csaj meg a kis srác.
2012. jún. 6. 14:16
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked ez örömet okoz, akkor okés.

de amúgy most egész másképp nézed ezeket a dolgokat, most csak azt veszed meg, ami tetszik, ha meg majd helyzetben leszel, sokkal inkább a praktikusság, és hogy kényelmes legyen...

Én úgy gondolom, hogy felesleges ennyi cuccot előre megvenned, pláne, hogy gőzöd se lesz, hogy mikor születik a babád, milyen nemű lesz, milyen évszakban, és mekkora méret kell majd neki épp akkor. Lehet tele leszel rövidujjú virágos bodykkal, de épp télen születik, és akkor csak hosszú ujjú kell majd pont, abból meg nem lesz 1 darab se...á, ez így nagyon nehéz...

Sztem próbálj meg leállni vele...:-))

2012. jún. 6. 14:16
 8/18 A kérdező kommentje:
Igazából örülök ezeknek, mert így ha véletlen jönne a baba, akkor sem esnénk kétségbe a párommal a ruhákat illetően. De ezek csak ruhák, lenne még örömöm a bútorok és egyéb dolgok vásárlásában. Csak néha hülyének érzem magam, mikor a kismamák közt vásárolgatok.
2012. jún. 6. 14:18
 9/18 A kérdező kommentje:
Most már csak néha nézek be, már féken tartom magam :D most, hogy már van egy rakat gönc... :D de nem félek, hogy nem lesznek használva, van 2 idősebb testvérem is, szóval valahol csak lesz helyük majd :)
2012. jún. 6. 14:20
 10/18 anonim ***** válasza:

Én akkor kezdtem el venni pár ruhát, amikor már tervben volt a baba. Szerintem nem gond, főleg, hogy előtte talán még más is használja.

Sőt, ha meglátok valami szuper kis bébiruhát, ami olcsó, megveszem, pedig nekünk már nem kell. Mindig van kinek odaajándékozni:)

OFF: hol veszed ilyen olcsón a rucikat?

2012. jún. 6. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!