Tudom, hogy nem a legjobb kategória, de ezt talán többen olvassák. Nagy hülyeség, hogy gyerekruhákat veszek, de még nincs is gyerekem?
Elsőre azt gondoltam, te tuti vásárlás mániás vagy.
Aztán így végig gondolva, én is imádom ezeket a ruhákat :) Viszont tök röhejes, de én alig vettem a babámnak, mert annyit kaptunk kölcsönbe, ajándékba, újat és használtat...és sajnos így is meg kell állapítanom, hogy valamelyiket talán csak egyszer adtam rá :(
Én előre nem vásároltam, 6. hónap körül engedtem meg másoknak is, hogy ruhákat kapjunk. Egyrészt a neme miatt, másrészt, meg sajnos sose lehet tudni... annyi rémtörténetet hallani, hogy elment a baba, vagy ez meg az...
Ha anyagilag megteheted, és otthon nincs útban, akkor szerintem rendben van, csak aztán nehogy még jobban belemelegedj, és egyszer úgy állítasz haza, hogy megvan a kiságya is :D
kedves kérdezö
azért nem vagy ésszerü mert az ember nem vesz meg 7 zsák gyerekruhát amikor gyereke sincs ha magadra költenéd érthetö lenne de nem létezö gyereknek venni nem ésszerüség hanem butaság mert nem eladni akarod ,hanem megtartod ,azt se tudod mikor lesz babád,téli,nyári ,kicsi nagy lesz e fiu vagy lány .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!