Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ehhez, hogy viszonyulnátok?

Ehhez, hogy viszonyulnátok?

Figyelt kérdés
Anyóso (de a személy mindegy is) minden nap itt van. Már próbálom megszokni de nekem ez a mindennapos látogatás kicsit sok. A kisfiam 4 hós és ma kapott oltást. Délben egyébként is mindig alszik egy nagyot , oltás után meg hosszabban szokott. Itt pörgött, hogy már megint alszik , mikor ő itt van. Most nem is az a lényeg, hogy anyós, lehetne akár az én anyukám is de anyósom közel lakik hozzánk. Már lassan ott tartok, hogy mindig azt várom, hogy mikor jön már, mert délben , ebédidőben rendszeresen megjelenik. Vagy akármikor váratlanul. Nem azt akarom töletek kérdezni, hogy mit csinálnátok a helyemben végül is, hanem, hogy mit szolnátok, ha nállatok is így lenne. (Vagy van is esetleg) És nem is az anyósokat akarom itt szidni.

2012. júl. 25. 13:36
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

ó az én anyósom is tancsinni.. az az igazi okos típus..februárban születik a babánk már most mondta hogy az ő anyjáék amíg kicsik voltak a gyerekek mindennap mentek. Én mondtam neki, hogy csak egyszer jön kérdezés nélkül hozzánk:)

sajnos nem vagyok esetedben mérvadó mert én utálom őt meg ő is engem ezért megsem lepődött..:)

Egyszer volt durva húzásom....az volt a szokása hogy mivel ő hajnali 2-ig fenn van ezért este 11-kor telefonált a barátomnak, hogy mit ebédeltél meg ilyenek...

Mikor már idegbeteg voltam ettől, mert történetesen olyankor már nem vagyok rá kíváncsi akkor kivettem a drágám kezből a telefont és mondtam neki, hogy jó éjszakát majd kikapcsoltam a telót..3 éjszakán kellett ezt megcsinálnom azóta nem hív éjjel...persze nem szólt hozzám 4-5 hónapig(azok a szép idők) sajnos a diploma nem jelent semmit:) Légy határozott és mondd meg neki....

2012. aug. 24. 12:48
 32/34 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Elég határozott vagyok én de ha szólok vérig sértődik. Náluk ez tök természetes, hogy akármikor lehet menni. Pedig már volt egy összetüzésünk amikor terhes voltam és nem igazán jókor jöttek és meg mertem mondani. De már muszáj lesz szolnom ez nem mehet így tovább! De az is lehet , hogy ezt a kérdést és kommenteket el olvastatom vele, addig idegesít!

2012. aug. 24. 13:32
 33/34 anonim ***** válasza:
Na ez nem is rossz ötlet! Kíváncsi lennék, milyen hatást váltana ki, ha ezt elolvasná... bár lehet, hogy "óvatos" beszélgetéssel kevésbé sértődne meg.
2012. aug. 25. 12:37
 34/34 A kérdező kommentje:
Valószínü az életben nem beszélne velem. Ngayon érzékeny fajta. De már egy párszor elképzeltem, hogy kapkodna levegő után. Olyan jol esett, még a gonolat is. Abban bízom, hogy hátha leesett neki a tantusz, mert nagyon csunyán néztem rá, tegnap már nem is jött. Csak az a baj, hogy hamar el is felejti majd.
2012. aug. 25. 13:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!