Ehhez, hogy viszonyulnátok?
ó az én anyósom is tancsinni.. az az igazi okos típus..februárban születik a babánk már most mondta hogy az ő anyjáék amíg kicsik voltak a gyerekek mindennap mentek. Én mondtam neki, hogy csak egyszer jön kérdezés nélkül hozzánk:)
sajnos nem vagyok esetedben mérvadó mert én utálom őt meg ő is engem ezért megsem lepődött..:)
Egyszer volt durva húzásom....az volt a szokása hogy mivel ő hajnali 2-ig fenn van ezért este 11-kor telefonált a barátomnak, hogy mit ebédeltél meg ilyenek...
Mikor már idegbeteg voltam ettől, mert történetesen olyankor már nem vagyok rá kíváncsi akkor kivettem a drágám kezből a telefont és mondtam neki, hogy jó éjszakát majd kikapcsoltam a telót..3 éjszakán kellett ezt megcsinálnom azóta nem hív éjjel...persze nem szólt hozzám 4-5 hónapig(azok a szép idők) sajnos a diploma nem jelent semmit:) Légy határozott és mondd meg neki....
Sziasztok!
Elég határozott vagyok én de ha szólok vérig sértődik. Náluk ez tök természetes, hogy akármikor lehet menni. Pedig már volt egy összetüzésünk amikor terhes voltam és nem igazán jókor jöttek és meg mertem mondani. De már muszáj lesz szolnom ez nem mehet így tovább! De az is lehet , hogy ezt a kérdést és kommenteket el olvastatom vele, addig idegesít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!