Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viszonyulnátok ehhez? Helyettem szánkó a haverjával? -. -'
A barátommal csak pénteken vagy szombaton van "lehetőségünk" szexelni.Már hét elején megbeszéltük,hogy pénteken Ő jön el hozzánk,szombaton meg én megyek hozzájuk és akkor több is lesz...Ma viszont mondta,hogy menjek már inkább vasárnap(akkor tanulnom kéne)vagy pénteken(náluk nem annyira necces úgy megoldani a dolgot,hogy a szülők is otthon vannak),mert,hogy Ő egyik haverjával megy szánkózni,utána meg ott alszik nála a srác.Na mikor ezt mondta,azt hittem lehidalok.Inkább a sráccal alszik,mint velem?Mondjuk arra is gondoltam majdnem,hogy nem is szánkózni(-.-') akar menni,hanem bulizni,csak nem meri nekem mondani.De nem olyannak ismerem,hogy hazudna nekem,rossz is ebbe belegondolni,100%-ig őszinte a kapcsolatunk egymással.
Köszönöm a NORMÁLIS válaszokat.
Szia!
Néha el kell engedni hogy szórakozzon 1 kicsit a fiúkkal. Nem szabad túl szigorúra venni a kapcsolatot, mert akkor minden hétvégén ki fog találni valamit hogy azért is el tudjon menni. Amikor ő elmegy bulizni te is menjél csajokkal bulizni és így már korrekt is az egész.
Pfff elég szánalmas :D
Látszik, hogy belül gyerek még.
nekem a volt legjobb haverom folyton a barátnőjével lógott.. le se szart minket 2-3 havonta ha kijött velünk (többi haverral) akár hova, de a több éves baráti kapcsolatunk tönkre ment, mert a barátnője nem bírt ki nélküle egy - két délutánt..
Ismerős helyzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!