Leírnátok eddigi legviccesebb babás történetetek?
Keresztelő előtt elmentünk a Brendonba ruhát venni!
A kisfiam a bolt kellős közepén elkezdett hangosan nyögni és kakilni. Rajtunk kívül alig voltak, betöltötte az egész boltot!
Az én sztorimban nem a baba a főszereplő, de nagyon sokat nevettünk rajta.
Kb. 3 hetes volt a babám, mikor először lementem sétálni még a télen, addig édesanyám vigyázott rá.
(a babát még nem vihettem ki, én meg már hetek óta nem voltam levegőn, hát lezavart)
Mivel császáros voltam, nagyon lassan ment az elkészülés is, meg minden, le voltam lassulva, mint még soha.
Mielőtt lementem mondtam anyunak, hogy ha csipogna a légzésfigyelő, először simizze meg a baba arcát, akkor vesz levegőt, és nem lesz baj (előtte kétszer már volt ilyen), ha sokszor csipog, akkor nagy baj van, akkor kapja ki a babát, és hívjon segítséget.
Persze nem mentem messzire, csak a ház körül tettem egy kört, de annyira féltem itt hagyni a kismanót, hogy mindent anyu szájába rágtam jó előre.
Lementem.
Kb. negyed óra múlva visszamásztam.
Anyu holt sápadt, alig él.
Nagyon megijedtem, hogy mi lehet.
Erre mondja, hogy kint vasalt a nappaliban, egyszer csak elkezdett csipogni a légzésfigyelő, de nem egyet, hanem folyamatosan, és ő berohant, és kikapta a gyereket az ágyból, de semmi baja nem volt, és még mindig sípolt, de fura módon nem onnan hallotta, hanem kintről...
Kiderült, hogy lejárt a mosógép, és az kb. 15 pittyenéssel jelez, hogy lejárt...
Szegényem úgy megijedt!
Én meg annyira elkezdtem nevetni, mikor elmesélte, mert szegényt én paráztattam be annyira, hogy még a józan eszét is elvettem!
Ha most a párom ülne itt, akkor elmesélné, hogy nek iaz tetszett a legjobban, amikor úgy 5 hónapos anyatejes kisfiam pelkenkázás közben lekakilta az anyukáját, vagyis engem. Pont akkor emeltem fel a kis fenekét, és minden előre jelzés nélkül kinyomta amit kellett. Arcom, pólóm, nadrágom, egyszóval mindenem olyan lett. Úsztam a kakában.
Hétvégén anyósnál voltunk. Pont telefonált, és a kisfiam imádja a telefont rágni ha valaki beszél belőle. Odament anyóshoz, el akarta venni tőle a telefont, de Ő nem adta neki. Erre az én 9,5 hónapos kisfiam beleharapott a cicijébe a polón keresztül. Mindjárt ővé lett a telefon, mert anyós egyből elejtette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!