Szivemre vagy az eszemre hallgassak?
Szerintem egy próbát megér. Biztos furcsa lesz nekik, hirtelen megszokni hogy unokák meg vallás meg stb... De ők is a családod, és akármennyire is ellenezték én sem zártam volna ki őket ilyen mértékben az életemből.
Ha más nem is, de legalább egy képeslapban közöltem volna velük hogy nagyszülők lettek. próbáld meg rendezni a viszonyotokat. szerintem.
Szia!
Szerintem ha szeretnék látni, akkor menj bele! Én biztos mondanám, h ők jöjjenek és nem én mennék a gyerekekkel! Pláne úgy, h ők voltak azok akik "kitagadtak" a szerelmed miatt! 1 esélyt adj, ha már felkerestek, hiszen a szüleid! De én tuti kihívnám őket, hiszen kint te vagy hazai pályán így egyszerűbb a helyzet, még ha össze is kaptok, mert ugye erre is gondolni kell! :S De ha tudod, h a szüleid kompromisszum képesek, akkor be vállalnám a hazautazást! De azért mégiscsak mérlegelni kell, hiszen van 2 pici lányod és az egyik 3 hónapos, aki nem biztos, hogy bírná a repülő utat!
Sok szerencsét és hajrá!
DEzt a pillanat heve mondatta velük. Azóta eltelt 4 év, meszülettek az unokáik. Én sem ilyen életet képzelek el a lányomnak (ne haragudj, ha ezzel megsértettelek), de el kell ezt egy szülőnek fogadni. Lehet, hogy nekik mostanra sikerült. Mindenképp adj nekik egy esély. Otthon tartani csak azt lehet, aki hagyja, ezt ne felejtsd el. Ha pedig azt véleményezik, hogy az iszlám szerint élsz és bekötött fejjel, akkor mondd el nekik, hogy ezt te választottad, a te életed, és így szeretnél élni.
Ne felejtsd el, hogy az életedbe senkinek nincs joga beleszólni, viszont nekik az unokájukat látni van. Lehet, hogy már ők is más szemmel nézik a dolgokat. Pláne, ha azt látják, hogy boldog vagy :)
Sok sikert kívánok :)
Gondolkozz el azon, hogy biztos vagy-e abban, hogy soha többet az életben nem lesz szükséged a szüleid támogatására és szeretetére.
Te is szülő vagy már, ez nem változtatta meg a felfogásod???
Visszagondolva, nem tudod egy picit megérteni őket?
Egyébként minden tiszteletem a szüleidé, ha az én lányom akarna iszlám országba költözni 18 évesen, a fülénél fogva rángatnám haza. Csak remélni merem, Te soha nem bánod meg a döntésedet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!