Valami vicces, jópofa amit a babád/kisgyereked csinált mostanában, és mondjuk jót nevettél? Mesélnél?
Első nagyon édes!
Második, én is pityeregtem volna. Nekem is 4 éves lesz a lányom, ő is állandóan pesztrálja a fiúkat, utcán fogja a kezüket, játssza az anyukát. :-)
Mielőtt megyünk valahova megtupírozom mindig a hajam, hogy nézzek ki valahogy a két éves fiam mellett. Mostanában ezen alkalmak során mindig elkéri a fésűmet, és ő is tupírozza a haját, de csak egy tincset oldalt a feje tetején, és roppant elégedett magával.
Másik imád autózni. Kifigyelte, ha Apa elfordítja a kulcsot az autó brümmögni kezd. Néhány hete a játszótéren elkezdte roppant gondterhelten szerelni egy faággal a motorját. Nem tudtam mi lehet a baja, pedig agyba-főbe szereltük napokig. Aztán megtalálta a saját kulcscsomóját, odatette a motor oldalához, és elkezdett ő brümmögni. Majd közölte: ez jó. Mostanában amúgy ez a szava járása. Ez jelenti az igent, azt hogy valami tetszik neki, vagy, hogy valami finom, helyzettől függően.
Éttermünk van ahol a párom időnként beugrik pincérkedni ha sok a vendég. 17 hónapos fiam kb fél órán keresztül mozdulatlanul nézte..teljesen el volt képedve apa mit rohangál fel alá..Egyszer fogta magát és az épp érkező 4 fős társaságnak gondosan kiosztotta az étlapokat,majd oda vitte nekik a műanyag poharait..
Majd besz@rtunk a röhögéstől mert mindezt olyan természetességgel csinálta mintha mindennap ezt tenné..majd végzett a dolgával,visszakérte az egyik itatópoharat a vendégektől és leült melléjük(a földre)..
Az Én nagy dolgos fiam!!!
Az én kisfiam,pedig olyan vicceset csinált.....
14-15 hónapos lehetett,most 17.
Fürcsizett a nagykádban és egyszer csak látom,hogy kicsit vigyorog majd tátott szájjal ereszkedik le a kukijához.
Be akarta kapni,perzse nem ment neki és csak mosolygott ......ez még az az időszak, mikor mindent bekapnak és akkoriban fedezte föl a kukacát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!