Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valami vicces, jópofa amit a...

Valami vicces, jópofa amit a babád/kisgyereked csinált mostanában, és mondjuk jót nevettél? Mesélnél?

Figyelt kérdés
Ikerfiaim 2 évesek lesznek, ma mindkettőnek egy plüsskutyára hámot kellett szerkesztenem, és mentek sétáltatni. Mentek szépen egymás után , húzták a kutyákat, és mondogatták: Deje vava, deje vava!! Szegény kutyák, fejük tetején is ugráltak. :-)
2012. júl. 12. 21:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Késő délután vihar volt nálunk. A fiam hallotta, hogy dörög az ég. Közölte: "rezeg az ég". 22 hónapos
2012. júl. 12. 21:39
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
4 éves kisfiam ma fogta magát,és az alig pár hetes,síró öccsét kivette a kiságyból,áthozta a nappaliba,berakta az ölébe és énekelt neki.Ettől az öcsi megnyugodott,és elaludt.Utána fogta magát a négyévesem szépen,lassan visszarakta a kiságyba,behúzta a függönyt rácsukta az ajtót,és bejelentette nekem,hogy "Anya,ne aggódj,én elintéztem".Kicsit pityeregtem is,hogy hogyan lehet ilyen aranyos:)
2012. júl. 12. 21:40
 3/11 A kérdező kommentje:

Első nagyon édes!

Második, én is pityeregtem volna. Nekem is 4 éves lesz a lányom, ő is állandóan pesztrálja a fiúkat, utcán fogja a kezüket, játssza az anyukát. :-)

2012. júl. 12. 21:46
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam ugyan csak 8 hónapos, de valamelyik nap már aludnia kellett volna, és bepróbálkozik mosollyal mindenkinél, aki próbálja altatni. Nálam is szokott, de nem sikerült még neki eddig... Valamelyik nap, az ágya végébe van téve a takarója, elbújt mögé, és kukucsolt. Persze mosolyogva nézett rám, hát akkor engem is elkapott. Majd' megzabáltam.
2012. júl. 12. 21:46
 5/11 A kérdező kommentje:
Jaj, hogy mit meg nem tudnak tenni, hogy ne kelljen aludni. Nagyon okos a fiad. :-) Az enyémek is olyan hízelgőek, puszilgatnak. :-)
2012. júl. 12. 21:50
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Mielőtt megyünk valahova megtupírozom mindig a hajam, hogy nézzek ki valahogy a két éves fiam mellett. Mostanában ezen alkalmak során mindig elkéri a fésűmet, és ő is tupírozza a haját, de csak egy tincset oldalt a feje tetején, és roppant elégedett magával.

Másik imád autózni. Kifigyelte, ha Apa elfordítja a kulcsot az autó brümmögni kezd. Néhány hete a játszótéren elkezdte roppant gondterhelten szerelni egy faággal a motorját. Nem tudtam mi lehet a baja, pedig agyba-főbe szereltük napokig. Aztán megtalálta a saját kulcscsomóját, odatette a motor oldalához, és elkezdett ő brümmögni. Majd közölte: ez jó. Mostanában amúgy ez a szava járása. Ez jelenti az igent, azt hogy valami tetszik neki, vagy, hogy valami finom, helyzettől függően.

2012. júl. 12. 21:56
 7/11 A kérdező kommentje:
:-) Nálunk az egyik fiúnál a "Ja!!" most a slágerszó, a másiknál pedig a "Mi?" mint mi ez?. Kész téboly mindhárom minden kérdésére válaszolni. :-)
2012. júl. 12. 22:01
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Éttermünk van ahol a párom időnként beugrik pincérkedni ha sok a vendég. 17 hónapos fiam kb fél órán keresztül mozdulatlanul nézte..teljesen el volt képedve apa mit rohangál fel alá..Egyszer fogta magát és az épp érkező 4 fős társaságnak gondosan kiosztotta az étlapokat,majd oda vitte nekik a műanyag poharait..

Majd besz@rtunk a röhögéstől mert mindezt olyan természetességgel csinálta mintha mindennap ezt tenné..majd végzett a dolgával,visszakérte az egyik itatópoharat a vendégektől és leült melléjük(a földre)..

Az Én nagy dolgos fiam!!!

2012. júl. 12. 22:10
 9/11 A kérdező kommentje:
Tuti hogy viszi tovább a vállalkozást, a vérében van!! :-)
2012. júl. 12. 22:19
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Az én kisfiam,pedig olyan vicceset csinált.....

14-15 hónapos lehetett,most 17.

Fürcsizett a nagykádban és egyszer csak látom,hogy kicsit vigyorog majd tátott szájjal ereszkedik le a kukijához.

Be akarta kapni,perzse nem ment neki és csak mosolygott ......ez még az az időszak, mikor mindent bekapnak és akkoriban fedezte föl a kukacát is.

2012. júl. 12. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!