Nektek milyen vicces / cuki dolgokat csinál a babátok?
6 hós kislányom pl.
-amikor szopizik néha a hüvelykujját is bedugja a szájába
-nagyon édesen eszi egyszerre mindkét nagyujját a lábán
-szeret kukucsolni: saját maga raklja a szemére a kendőt, ha nincs szépen rajta, kis husus ujjaivaé igazgatja
sok ilyesmi van, meg tudnám zabálni
7 hónapos lányom:
-lábujj szopogatás
-kukácsolósat játszik (úgy mint a tiétek)
-elképesztő sebességgel kúszik a papucsomért
-ahogy rám nézve komolyan magyaráz babanyelven: ajajajaja babababa mamamamamama (néha olyan mintha azt mondaná, hogy anya, apa, de ugye ezek még nem azok. :) )
-ha meglátja a teás cumisüveget odakúszik érte, és már emeli is a szájához
-ha felültetjük tolja el magától a kezeket, vagy pedig megszorítja és feláll. Ha sikerült neki, tolja el magától a kezeket, de ugye úgy nem tudna álldogálni.
14 hós kislány:
-Imádom ahogy reggel sírás helyett már szól, hogy: "Anya!"
-Amikor készülünk sétálni, hozza a ruháimat, segít öltözni, szedi elő a cipőjét és az enyémet is.
-Mindent leutánoz, mindent úgy akar csinálni, ahogy én. Amikor hajtogatom a ruhákat, ő odajön és nagyon segít nekem.
-Imádom ahogy megérteti magát, mutogat és dünnyög
-Evés közben ő is etet engem, mondja nekem, hogy: "Hammm!" Ma pl. a kukit előáztatta nekem, bevette a szájába, majd úgy rakta be az enyémbe, minden egyes darabot
Hirtelen ennyi jutott eszembe, de annyi minden édeset csinál. Olyan sok mindent megért, hihetetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!