Mikortól csinálta ezt a babád, kisgyereked?
mikortól csinálta felszólításra a következőket a babád?
-boldog arc
-szomorú arc
-mérges arc
-nyelv kinyújtás
-sírás eljátszása
tehát nem utánatok mikor csinálta hanem ha megkértétek tette meg!
köszönöm ha válaszoltok :)
enyém is 2 éves. ma mondták a korai fejlesztőben, hogy baj, hogy ezeket ne csinálja felszólításra :S
ezért érdekelne másoknál mikor volt
Nem tudom megmondani, ugyanis eszembe sem jutott ilyet mondani a gyerekemnek, hogy "kicsim gyerünk, most játssz sírást" vagy "boldog arcot kérek" "most mutass egy mérges arcot"
Gyerek, nem bazári majom, akit kunsztolni tanítok......jesszus...ilyet még nem hallottam. Aki hónapra pontosan megmondta, ők szoktak így tréningezni a gyerekkel? Nem bántásból, csak állati kíváncsi vagyok, honnan lehet tudni, minden hónapban megkérdezni ezeket a kunsztokat a gyerektől, és ha csinálja parancsra, akkor örülni? Mert végtére is ezek a dolgok nem olyanok, mint az ülés, meg mászás, azaz nem maguktól jönnek..
Hát, a lányom 26 hónapos, de még sose kérte ilyenre...
Szóval eddig még nem csinálta :D
köszi, hogy írtatok, megnyugodtam :)
igen, én is mondtam, hogy még nem is kértem ilyenre, erre meglepődve mondta, hogy pedig már 15 hónapos korban tudják ezt a babák :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!