Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól csinálta ezt a...

Mikortól csinálta ezt a babád, kisgyereked?

Figyelt kérdés

mikortól csinálta felszólításra a következőket a babád?

-boldog arc

-szomorú arc

-mérges arc

-nyelv kinyújtás

-sírás eljátszása

tehát nem utánatok mikor csinálta hanem ha megkértétek tette meg!

köszönöm ha válaszoltok :)

2012. márc. 29. 16:13
 1/9 anonim ***** válasza:
A nyelvet kb. 1 eves kora ota nyujtja. Boldog arcot felszolitasra kb. masfel eves kortol tud vagni. A tobbit nem csinalja, legalabb is nem masok szamara is felismerhetoen. Most ket eves fiu,
2012. márc. 29. 16:45
 2/9 A kérdező kommentje:

enyém is 2 éves. ma mondták a korai fejlesztőben, hogy baj, hogy ezeket ne csinálja felszólításra :S

ezért érdekelne másoknál mikor volt

2012. márc. 29. 18:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát, a barátnőm 20 hónapos fia éppen tegnap mutatta ezt be, az én fiam még a közelébe sem jár...Fogalmam sem volt, hogy ilyneket kell csináltatni velük...
2012. márc. 29. 19:04
 4/9 anonim ***** válasza:
18 hónaposan csinálta a kislányom
2012. márc. 29. 20:43
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom megmondani, ugyanis eszembe sem jutott ilyet mondani a gyerekemnek, hogy "kicsim gyerünk, most játssz sírást" vagy "boldog arcot kérek" "most mutass egy mérges arcot"

Gyerek, nem bazári majom, akit kunsztolni tanítok......jesszus...ilyet még nem hallottam. Aki hónapra pontosan megmondta, ők szoktak így tréningezni a gyerekkel? Nem bántásból, csak állati kíváncsi vagyok, honnan lehet tudni, minden hónapban megkérdezni ezeket a kunsztokat a gyerektől, és ha csinálja parancsra, akkor örülni? Mert végtére is ezek a dolgok nem olyanok, mint az ülés, meg mászás, azaz nem maguktól jönnek..

2012. ápr. 2. 15:58
 6/9 anonim ***** válasza:
sosem kérnék ilyeneket a gyerekemtől.
2012. ápr. 2. 17:14
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát, a lányom 26 hónapos, de még sose kérte ilyenre...

Szóval eddig még nem csinálta :D

2012. ápr. 2. 18:10
 8/9 anonim ***** válasza:
sztem azért nem csinálja,mert sokkal több esze van mint a fejlesztőpedagógusnak :)))
2012. ápr. 2. 18:13
 9/9 A kérdező kommentje:

köszi, hogy írtatok, megnyugodtam :)

igen, én is mondtam, hogy még nem is kértem ilyenre, erre meglepődve mondta, hogy pedig már 15 hónapos korban tudják ezt a babák :O

2012. ápr. 2. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!