Elég ciki kérdés, de egyben vicces is?
2 éves kislányomat mostanában nagyon izgatják az új dolgok.
állandóan megakarja fogni az apja kukiját :O
nyúlkál érte mindig megakarja fogni, mondtuk neki hogy nem szabad apának fáj, apának kukija van csak anyának meg babának van nunija, (bilizünk közben ezerrel) szóval állandóan ez van, ha a férjem felfekszik az ágyra már csap is le rá !
hogy tereljem el a figyelmét, persze nem állandóan csinálja de 3 naponta rájön ez a dolog..
A fiamat is érdekli ez a dolog mostanában. Ha bugyiban vagyok, akkor jön egyből és mutogat, hogy "pum". Ha apa zuhanyzik, a "kukó" az első, ami feltűnik neki.
Szerintem természetes, hogy érdekli őket a dolog. Én is mindig elmondom neki azt, amit fenn leírtál. Nem kell nagy problémát csinálni belőle, aztán majd elhagyja. Utána kb. 4-5 évesen érdekli őket ismét.
apa öltözzön fel. bocs, hogy megkérdezem, de erre ég nem gondoltatok?
és nyugodtan mond, hogy a fiúknak fütyijük van, a lányoknak puncijuk, ő kislány, neki is puncija van, ez nem ciki, természetes dolog. majd az oviban meg táthatja a száját, hogy nem csak a babáknak meg anyának van nunijuk ;)
na várjatok..
ki a fene írta hogy meztelen????????
azért annyira aberáltnak ne nézzetek már nem tartozunk a nudistákhoz..
egyszerűen látja hogy akár pizsamanadrágon keresztül hogy valami kintebb áll az apjának..
jézusom ezt eléggé félreértelmeztétek..
köszi szépen.
ezen most nagyon ideges lettem.
nadrágon át akarja megfogni neki egyértelmű, nem lógatja a szájába a férjem ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!