Elég ciki kérdés, de egyben vicces is?
2 éves kislányomat mostanában nagyon izgatják az új dolgok.
állandóan megakarja fogni az apja kukiját :O
nyúlkál érte mindig megakarja fogni, mondtuk neki hogy nem szabad apának fáj, apának kukija van csak anyának meg babának van nunija, (bilizünk közben ezerrel) szóval állandóan ez van, ha a férjem felfekszik az ágyra már csap is le rá !
hogy tereljem el a figyelmét, persze nem állandóan csinálja de 3 naponta rájön ez a dolog..
Akkor fogalmazz pontosabban!
"állandóan megakarja fogni az apja kukiját"
ebből persze, hogy a sok "kötözködő" válaszolónak ez jön le, hogy meztelen, mert az én férjem például hiába van pizsamában, azért nem látszik ki a fütykös.
hát neki látszik, nem is ez a lényeg
nem vagyunk mi perverzek.
de végül is mindegy, értelmes választ nem sokat kaptam
csak annyit hogy a férjem ne meztelenkedjen ..
de sebaj majd eltereljük mással a figyelmét nála ez úgyis napok kérdése :)
Szia:)
Jól kiröhögtem itt magam:)
Ezzel a helyzettel most nem tudsz mit kezdeni:)
és egy darabig biztos igy lesz még.
Mert a párom nagyobbik leánykája 6 éves volt és még mindig nagyon kivácsi akkor is.
Egyszer apja ült a fotelba,gyerek kúszik mászik,fetreng a szőnyegen..pillanatok alatt odakapott az apjának,azt mondja nekem :
-gyere...fogd meg te is nagyon jóóóó:DDD
szegény apja...azt sem tudta mit csináljon hirtelen,nagyon szégyelte magát:)))
Szóval marad a terelés és nem kell nagyobb jelentőséget tulajdonitani neki,mert annál inkább fogja érdekelni:)
Azt még azért leírnám,hogy te is azon szerencsés asszonyok közé tartozol,akiknek a párjuk pizsiben is
férfiasak:)))
Senkinek nem megsértődni...:DD
Már bocsi, nem értem, hogy a szülők miért nem mutatkozhatnak pár perc erejéig meztelenül a gyerek előtt.
Mi sem vagyunk perverzek, meg nudisták vagy mit tudom én mik, de ha zuhanyzom, a gyerek ott áll mellettem általában.
ettől még nem lesz semmi baja, sőt nem azt tanulja meg, hogy a testét takargatni, szégyellni kell.
köszi szépen a 2 utolsó hozzászólást
persze mikor fürdök ott van a lányom is néha együtt zuhanyozunk nincs kádunk sajna, és hát azért látta már persze az apja kukiját lehet azért keltette fel az érdeklődését, na nem baj mert most nincs itthon apa napokig addig hátha el is felejti az egészet :)
Jó, de mindennek helye van.
Azért tegyünk különbséget a kettő között hogy zuhanyzom és a kislány beszalad a wc-re vagy ebben a nadrágban flangálok elötte 0-24-ben: [link]
Mig az első verzió egy teljesen általános élethelyzet - és ebben a helyzetben helye van a kérdéseknek és a válaszoknak is - addig a másodikat már nem gondolom annak.
Azt már megértettük hogy nem ruhátlan, de ruha és ruha közti is van különbség.
:DDDD
köszi,de bővelkedem itthon a "lehetőségekben" :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!