Nektek milyen fura/vicces testhelyzetekben alszik el/alszik babátok?
A fiam nagyon sokszorfura helyeken alszik el..mint pl a falnak támaszkodva áll,aztán szép lassan lecsuszik és ülve alszik,az etetőszékben a tálcáraborulva,a konyhapadlón lehasalva..a kiságyábanismindig fura sokszor nevetséges testhelyzeteketvesz fel..össze vissza csavarja magát lügatja ki kezét lábát..
De az előbb altattam..most minden eddigin tultett..Én a kiságy mellett fekszem amig el nem alszik már azthittem bealudt gondoltam is rá hogy szökök erre felugrott felcsimpaszkdott a kiságy szélébe és ott "lógott" guggolva,nézett ki a rácsok között kérdezem tőlemi a baj de nem reagál..a szeme nyitva..olyan volt mintha vmit nézne..aztán szép lassan lecsukta a szemét fejét a rácsnak támasztva elaludt..vártam 2 percet aztán szó szerint le feszitettem az ágy széléről a kezeit hogy lefektessem..
Gondolom más babánál is van ilyen..Ugye?!:)
Nem, nálunk az ágyban alszik el:) ha fáradt, látom rajta álmos, akkor viszem lefektetni.
Férjem mindig mondja, szinkronban alszunk. Köztünk alszik a gyerek, de reggel mikor megy el a férjem dolgozni mi még alszunk, és sokszor le is fényképez, hogy teljesen ugyan olyan pózban alszunk!
Viszont sokszor félig nyitott szemmel alszik a lányunk, úgy mint a férjem.
De cukik! :-)
Én sokszor láttam hallottam, hogy ilyen furán is képesek elaludni a gyerekek. Az enyém nem, pedig elg jó alvó. Neki a legextrább elalvási pozicíó a "seggel az égnek" pozició :-) De gondolom ez tök általános:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!