Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyerekülés kérdés? Miért...

Gyerekülés kérdés? Miért nincs erre megoldás?

Figyelt kérdés

Mindenhonnan harsog hogy gyermekeink biztonsága így úgy,közlekedés biztonság stb ... Miért nincs egy olyan szervezet az országban ahol bevizsgálják az üléseket.

Van egy német teszt ,az újonnan vásárolt ülésekre. Ez remek. De újonnan kevesen engedhetik meg maguknak ezeket az üléseket. Használtan ne vegyen az ember.

Ha értitek a kérdésem ,olyan szervezetet hiányolok akik tanácsot adnak ,milyen ülést ,honnan , ár érték arány,BIZTONSÁGOS BEKÖTÉS- mert hiába a legjobb ülés ha rosszul van bekötve .. Olyan céget ahol bevizsgálják az ülést hogy használható e ,biztonságos e még ...

Tudom megint a pénz,de Én nem hiszem hogy nem ez lenne az összes gyártó közös érdeke.

Vagy ne lehet erre egy nonprofit szervezetet létre hozni.

pl:

Elég nagy dilemma hogy hogy utaztassam a 10 hónapos gyerekemet aki még 8 kg ...

A bébi hordozó kicsi.. 0-13 ig

0-18 ig NINCS olyan ülés ami megfelel a tesztnek !!!

9-13 ba nem lehet beletenni csak ha 2 kritériumnak megfelel 1 éves és 9 kiló feletti !!!

Most akkor nincs biztonság több hónapig?

Tegyük fel veszek használtan egy komoly 0-13 ig bébi hordozót , mert ez esetleg elérhető ,egy römer vagy concord,mert az esetleg megoldás erre az időszakra ,jobban belefér,de honnan tudom hogy biztonságos e még? Nincs e mikro sérülés rajta ??? Nincs aki bevizsgálja!!!

De tegyük fel bárkinek megoldandó kérdése van egyedül végig járja a lehetőségeket de segítséget SEHOL sem kap ,hogy mi is amit vett !!!

2012. júl. 11. 01:23
1 2 3 4 5 6
 51/52 A kérdező kommentje:
Köszönöm , hátha ezzel tudunk segíteni aki még előtte áll ,ne ugorjon bele ,gondolja jól át ;)
2013. ápr. 16. 17:44
 52/52 anonim ***** válasza:
Az biztos! Nagyon körül kell járni a témát. Nekünk egy használt besafe izi comfort x3-ra futotta, 32 ezerért, nagyon szereti a fiam és jó helyről van, tudom, hogy biztonságos is. Kettő is lett belőle, úgyhogy az egyiket eladom :)
2013. jún. 10. 15:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!