Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyerekülés kérdés? Miért...

Gyerekülés kérdés? Miért nincs erre megoldás?

Figyelt kérdés

Mindenhonnan harsog hogy gyermekeink biztonsága így úgy,közlekedés biztonság stb ... Miért nincs egy olyan szervezet az országban ahol bevizsgálják az üléseket.

Van egy német teszt ,az újonnan vásárolt ülésekre. Ez remek. De újonnan kevesen engedhetik meg maguknak ezeket az üléseket. Használtan ne vegyen az ember.

Ha értitek a kérdésem ,olyan szervezetet hiányolok akik tanácsot adnak ,milyen ülést ,honnan , ár érték arány,BIZTONSÁGOS BEKÖTÉS- mert hiába a legjobb ülés ha rosszul van bekötve .. Olyan céget ahol bevizsgálják az ülést hogy használható e ,biztonságos e még ...

Tudom megint a pénz,de Én nem hiszem hogy nem ez lenne az összes gyártó közös érdeke.

Vagy ne lehet erre egy nonprofit szervezetet létre hozni.

pl:

Elég nagy dilemma hogy hogy utaztassam a 10 hónapos gyerekemet aki még 8 kg ...

A bébi hordozó kicsi.. 0-13 ig

0-18 ig NINCS olyan ülés ami megfelel a tesztnek !!!

9-13 ba nem lehet beletenni csak ha 2 kritériumnak megfelel 1 éves és 9 kiló feletti !!!

Most akkor nincs biztonság több hónapig?

Tegyük fel veszek használtan egy komoly 0-13 ig bébi hordozót , mert ez esetleg elérhető ,egy römer vagy concord,mert az esetleg megoldás erre az időszakra ,jobban belefér,de honnan tudom hogy biztonságos e még? Nincs e mikro sérülés rajta ??? Nincs aki bevizsgálja!!!

De tegyük fel bárkinek megoldandó kérdése van egyedül végig járja a lehetőségeket de segítséget SEHOL sem kap ,hogy mi is amit vett !!!

2012. júl. 11. 01:23
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
55%

21-es, 23-as és 30-as válaszoló írta a tutit, teljesen egyetértek velük.

Nekünk még 60 ezrünk sem volt a gyerekülésre, úgyhogy vettünk egy 15 ezreset. A férjemnek jó rálátása van az ilyen dolgokra, ő választotta, én benne teljes mértékben megbízom (kiben is bíznék, ha még benne se?). Szerinte is 2 fontos célja van MINDEN gyerekülésnek, mégpedig hogy rögzítse a gyereket és tartsa a fejét. Márpedig ezt a mi ülésünk is tökéletesen teljesítette ezidáig.

26/N

2012. júl. 13. 16:04
 32/52 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Ez se jó? Nem 60000 Ft és új, biztonságos.

2012. júl. 13. 16:22
 33/52 anonim ***** válasza:

Kedves 30.! Igazad van. Ám, ha a kettő közti balesetet nézed, akkor a rossz minőségű ülésben valszeg meghal a babád, míg egy jó minőségű, biztonságos ülésben max megsérül!

Kedves 29.! Ne hasonlítsd össze a buszozást az autózással. Szerintem te is bekötöd az övet ha vezetsz, viszont ezt nem teszed meg, amikor buszozol. Ám az is biztos, hogy a Busz nem olyan tempóban közlekedik, mint a legtöbb autós. És igen, vannak helyzetek, amikor nem tudod autósülésbe tenni a gyermeked. De, amikor lehet, akkor szerintem érdemes. Erre írtam már korábban is, hogy megtesszük, ami tőlünk telik - ergó legalább az autóban a lehető legnagyobb biztonságban tudom Őket. Nem pedig a kötelező rohadt kresz és büntető rendőrök miatt vágom bele valami sz@r ülésbe, ami összetörik már akkor is, ha leejtem...

Mindenkinek szíve joga persze a gyermekét ölben autóztatni és biztonságosnak kimondottan nem mondható ülésbe ültetni. Természetesen az más kérdés, ha valaki nem tudja megvenni a jó ülést és kénytelen gyengébb minőségű megoldást keresni.

2012. júl. 13. 16:51
 34/52 anonim ***** válasza:
2012. júl. 13. 19:43
 35/52 A kérdező kommentje:

Nem értem az embereket.Én azokban az ülésekben bízom amik jól szerepelnek törés teszteken. És bármi megtörténhet de Nekem mindent meg kell tannem hogy vigyázzak a gyermekemre. Ennyi erővel Ti akik túlspirázásnak érzitek és egy sima ülés is jó , be sem kötitek a gyereket ,mert úgy se lesz baj ha meg igen mindegy? Ez körülbelül olyan.Vagy egy suzukiban szeretnének koccanni vagy egy volvóban ha választani lehet, NEM UGYAN AZ !

Szeretnék biztonságos ülést, sajnos az új drága ,és áruhitelre sem lehet megvásárolni pedig 100 000 fölötti is van-indokolt lenne ,rühes fagyasztót tudtam venni 0% kamatra ,pedig az nem olyan fontos ha nincs ....

Megnézem amit ajánlottatok ülést ,de momentán a 30 000res sem húz ki a pácból :( megoldom mert meg kell ,és nem fogom a véletlenre bízni . Köszönöm a válaszokat.

2012. júl. 13. 21:09
 36/52 anonim ***** válasza:

Én is ugyanebben a cipőben járok.Ugyanezek a dolgok kavarogtak a fejemben csak te jól összefoglaltad és leírtad :)

Az én fiam is 9 hónapos 10 kg és végig üvölti az autó utakat, mert nagyon nem fér benne. Plusz, nekünk sincs pénzünk egy szuperre.

De besafet néztem én is használtan. De, ha újat veszünk akkor vszínűleg Egy Maxi Cosi Tobira fogja futni.

[link]

De, ha tehetném ezt venném:

[link]

de addig, amíg nem lesznek 1 évesek a gyerekek, mit csináljunk azt nem tudom...:(((

2012. júl. 14. 00:00
 37/52 anonim ***** válasza:
87%

Látod kérdező, Téged már "meghülyített" a sok kampányolás, hogy csak a 100ezres ülés a jó. Képes lennél adósságba verni magad, amikor még 30ezret sem tudnál kiadni egy ülésre, de Te 100ezrest akarsz. Hidd el, hogy egy olcsóbb ülés is megteszi a célját, pláne ha nincs is rá pénzed. De persze Te tudod, hogy miben adósodsz el. Bár ennyi erőből, akkor vegyél hitelre egy Volvót is, mert az a legbiztonságosabb autó a törésteszteken.

Én is szeretnék 100ezres autóülést, DE nem tehetem meg. Ezért 20ezerért vettem és eddig tökéletesen megfelelt. Nem idegeskedem azon, hogy mi lenne ha... Mert mi értelme, attól még nem tudok drágábbat, "jobbat" venni.

2012. júl. 14. 09:59
 38/52 anonim ***** válasza:
79%

Én tényleg nem értem és szerintem túlliheged a dolgot, ráadásul nem kicsit!

Összefoglalom, ami eddig lejött nekem:

1. Kinőttétek a régi ülést, ami gondolom nem a legmodernebb, legbiztonságosabb volt, ha jól értem.

2. Kaptatok egy vadiúj, jelenleg használható gyerekülést.

3. Te utóbbit nem akarod, mert szerinted nem a legjobb, de eddig sem olyat használtatok vagy igen?

4. Inkább vennél hitelre egy számotokra elérhetetlen árú ülést.

Szóval esküszöm, nem értelek! Tulajdonképpen megvan mindened, de te inkább hitelt vennél fel...

2012. júl. 14. 15:27
 39/52 A kérdező kommentje:

38-nak

:)

Első gyermekes anyukaként megvoltam vezetve de nem a drága ülések által hanem a középkategóriás , babakocsira csatlakoztatható , desinges ülések által.Ilyenünk van. Ha tehetném profit vennék 0-18 kg ig -akkor most nem lennénk gondban,és akkor még igen csak jó fizum volt.

Most azonban cserére szorul mert a gyerekek már csak ilyenek ,nőnek ;)

Alaposan utána olvastam , nem alkuszom olcsó nania meg társaikkal ...

Most sajnos nem tudok 60-100 000 et kiadni ,és nem megoldás ha gyűjtögetek mert erre most van szükség.

Szerintem azokat cseszegesd a hitel miatt akik hobby elektronikára meg karácsonyi ajándékokra veszik fel , nem azokat kéne akik a gyermekeik biztonságát tartják szem előtt.

Igen "mindenünk van" csak ép a fő funkcióját nem látják el , nem biztonságosak....

Szerintem szégyelld magad ,mert szép kis mesét építettél fél információkból de érdemi hozzászólás nulla. Okosabb lettél volna ha hallgattál volna- mondja a közmondás és Én is ...

2012. júl. 14. 23:29
 40/52 A kérdező kommentje:

37es: Én meg előtte gondolkozom és akkor utána nem idegeskedem.

Előteremtem a rá valót ,és kaptam is ötleteket privátban ,nagyker ajánlatot is ,amit ezúton is köszönök .

2012. júl. 14. 23:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!