Gyerekülés kérdés? Miért nincs erre megoldás?
Mindenhonnan harsog hogy gyermekeink biztonsága így úgy,közlekedés biztonság stb ... Miért nincs egy olyan szervezet az országban ahol bevizsgálják az üléseket.
Van egy német teszt ,az újonnan vásárolt ülésekre. Ez remek. De újonnan kevesen engedhetik meg maguknak ezeket az üléseket. Használtan ne vegyen az ember.
Ha értitek a kérdésem ,olyan szervezetet hiányolok akik tanácsot adnak ,milyen ülést ,honnan , ár érték arány,BIZTONSÁGOS BEKÖTÉS- mert hiába a legjobb ülés ha rosszul van bekötve .. Olyan céget ahol bevizsgálják az ülést hogy használható e ,biztonságos e még ...
Tudom megint a pénz,de Én nem hiszem hogy nem ez lenne az összes gyártó közös érdeke.
Vagy ne lehet erre egy nonprofit szervezetet létre hozni.
pl:
Elég nagy dilemma hogy hogy utaztassam a 10 hónapos gyerekemet aki még 8 kg ...
A bébi hordozó kicsi.. 0-13 ig
0-18 ig NINCS olyan ülés ami megfelel a tesztnek !!!
9-13 ba nem lehet beletenni csak ha 2 kritériumnak megfelel 1 éves és 9 kiló feletti !!!
Most akkor nincs biztonság több hónapig?
Tegyük fel veszek használtan egy komoly 0-13 ig bébi hordozót , mert ez esetleg elérhető ,egy römer vagy concord,mert az esetleg megoldás erre az időszakra ,jobban belefér,de honnan tudom hogy biztonságos e még? Nincs e mikro sérülés rajta ??? Nincs aki bevizsgálja!!!
De tegyük fel bárkinek megoldandó kérdése van egyedül végig járja a lehetőségeket de segítséget SEHOL sem kap ,hogy mi is amit vett !!!
9es vagyok újra.. A BIZTONSÁG kérdését feszegeti a kérdező, tehát nem így megy hogy veszek egy olcsót aztán majd lecserélem, mert nyilván ő se OLCSÓT szeretne hanem BIZTONSÁGOSAT.
Ezen a teszten amúgy ( a linken) nem sok olyan ülés van ami kapható M.o-n ami kapható az ezek közül mind marha drága.
A HASZNÁLT de márkás ülést viszont nem lehet bevizsgáltatni tehát szintén TÖK LUTRI mibe ülteted a gyereket.
Ja hát igen, de az alaphelyzetre ez még attól nem megoldás:)
Sokan mások nem kapnak sehonnan semmit. Így ha nem tudják újonnan megvenni (és esetleg még kis korkülönbség is van a gyerekek között úgy hogy méret és súlyhatárban fedik egymást akkor 2 db.ot is) akkor marad a lutri. Vagy a sok sok féle kapható ülés amik nem drágák ugyan 12-15-18-20 ezer ft, viszont sehol semmilyen teszten nem szerepelnek (bertoni, pierre cardin, nania, top rider és ilyenek..) vagy ha szerepelnének, megbuknának gondolom.
Érdekes elméleti kérdés amit felvetett a kérdező szerintem.
Kedves Moira :) hát a biztonság amit szerintem nem lehet túlpörögni :(
Használom mert nem tudom megoldani :(
Igen kaptunk , újonnan. Nem az a bajom hogy nincs mibe beletennem most a gyereket,hanem az hogy nem tudok olyat venni neki amit érdemes,0-13 ki ra beruházok 25 000 et??? cybex pl...? 110 ezrem nincs be safe 0-18 ra :(
És miért van hogy mellette lehet kapni 10 000 ért más "márkát"? Ez nem egy kommersz dolog ahol a reklámot fizeted.
Nem olvastam végig mindent.
Nekünk Römer First Class Plus van, 0-18-as kategória.
A kisfiam 5 hónaposan 9 kg volt, a hordozóból kilógott, ülni még nem tudott, tökéletes volt ez az ülés.
Megnéztem a régebbieket is és a römert is ,nagyon jó lenne ,és jók a tesztek de nincs rá több mint 60 000 Ft unk sajnos.És itt jön a képbe hogy használtan ne vegyél áru hitel meg nincs.
Nem értem miért túl spirázás ha nem érzem biztonságban a gyermekem no name ülésekben.
Egy majdnem 20 éves audink van,nincs iso fix benne. De sokat utazunk másokkal is...
Sajnos továbbra se látom a megoldást ... ha kifizetem újonnan a römert ,miből fizetem a rezsit és a többit ...
Aki azt írja hogy ez túlpirázás annak ezt nem gond kifizetni vagy nem félti a vacak ülésekben a gyerekét ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!