Ti is így reagáltatok volna?
A parkban, ahol sétálni szoktunk van egy szökőkút. Tegnap láttam, ahogyan 5-6 flakon háztartási hipót beleöntenek(gondolom fertőtlenítés céljából). Majd 10-20 perc múlva észrevettem, hogy egy egy év körüli gyereket beletesznek a szülei a vízbe... Udvariasan szóltam nekik, hogy vigyázzanak, mert teleöntötték hipóval. Erre úgy rám förmedtek, hogy nem lesz tőle semmi baja a gyereknek,és tovább fürdették benne...
Annyira bánt a dolog. Tudom, hogy semmi közöm hozzá, de ellenkező esetben én megköszöntem volna, hogy szólnak. Nem hiszem, hogy olyan egészséges abban a vízben fürdeni.
Én is szóltam volna.
És megköszöntem volna, ha szólnak.
Utána csodálkozik, hogy beteg a gyereke! Ilyen felelőtlen szülők, sajnos egyre többen vannak.
Azért te ne add fel, mert ha csak egy ember hallgat meg a százból, az neked ugyan rossz érzés, de lehet, hogy egyszer egy ember életét mented meg vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!