Nem baj, ha a kutya nyaldossa a baba lábát?
Nálunk is van kutya.Igaz ő kinn van a kertben,a házba nem jöhet be.Viszont ha kinn vagyunk a kertben,akkor előszeretettel érdeklődik a kisfiúnk iránt :) (spániel).Nálunk is előfordul,hogy meg-meg nyaldossa a lábát.Én azt gondolom,amig a baba nem veszi szájába a lábát és nem nyalja le a kutya után,szerintem az ég adta világon semmi baja nem lesz.Ha esetleg mégis,akkor sem dől össze a világ.Mivel a TI kutyátok,gondolom gondozva van,rendben van tartva,oltatjátok,stb.Ha kóbor állat volna,az megint más.
Én azt tartom,hogy nem jó,ha mindentől védve vannak a picik (persze ésszerű keretek között),mert így nem alakul ki a megfelelő immunrendszerük és később jönnek elő sorra a betegségek,allergiák,stb.Egészséges,ha találkozik a külvilág dolgaival és nem "steril" környezetben nő fel.
Az én fiam 5 hónapos és soha ne volt még beteg!
Emelett a kutyának is fontos,hogy megismerje az új családtagot és megbarátkozzon vele!
3 gyerekünk, 1 kutyánk és 2 macskánk él boldogságban békességben, soha nem tiltottuk őket egymástól.
Senki nem lett még beteg nálunk állattól.
Arra kell egyedül ügyelni a kutyánál, hogy 3 havonta legyen féregtelenítve, illetve sétáltatás után mossátok le a lábát. A nyelve nem fog fertőzni (csak férget, ha nincsen féreghajtózva), a nyál elöli a bacikat. Azt nem mondom, hogy állandóan nyalogassa, de egy kis lábnyalitól bizti nem lesz semmi! Sokkal többet árt, ha sterilen nevelitek a gyereket. A mi kutyánk sajnos a baba fülére szokott rá. (és a hajas fejbőrre)
8 hós lesz és semmi baja.
8aska :
Oda költözöl más nyakára és még a kutyáját is eltökítenéd mert téged zavar ? Te jó ég milyen emberek vannak.
Teremtsd meg a saját egzisztenciád.
Ha a mama zavar őt is likvidálod vagy nem bánnád ha feldobná
a bocskort? Egoista ,hálátlan emberek vannak ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!