Akiknél van kisállat (kutya, cica, stb. ) kisgyerek, baba mellett, milyen a "viszonyuk"? (A kicsinek és a házi kedvencnek? )
Nekem van egy nem túl barátságos cicám (nem szereti az idegeneket). A babával egyenlőre nem foglalkozik, néha megszaglássza, de igazából úgy csinál mintha nem is lenne. Amikor hazajöttünk a kórházból, félt tőle a cica mert nem volt ilyen nagy hanghoz szokva, ha sírt a ksilányom akkor a cica elbújt... mostmár megszokta a hangját.
Én azért kicsit tartok tőle mi lesz ha a kislányom elkezd kúszni, mászni, menni, hogy mi lesz... nem hinném, hogy jól viselné a macsek ha mondjuk meghúznák a szőrét (az én cicám már elég öreg nem bírja jól a nyaggatást).
De ha véletlenül úgy fogjuk megítélni, hogy bántja/bántaná a babát akkor a cicának sajnos költöznie kell az anyukámékhoz (nincs kertünk tehát kizárni nem tudnám).
1 kinti kutányk van. A 14 hos kislányunk imádja Fufikát. Megy és simi-simi, de a kutya tart tole. Vagyis tudja, hogy nem szabad ot bántani. Mult héten megnyalta a kutya a kezét és megkérdezte tole, hogy Mi csiász? Nagyon cuki volt.
En szoktam vele ezt játszani, hogy megnyalom az arcát és o meg megkérdezi, hogy mi csiász?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!