Kutya macska való az ágyba 1-2-3-4 stb. hónapos baba mellé? Feje mellett fekszik?
NEM!!!!!!! én ugy dobtam ki a macskát hogy nyekkent!!!
vagy kutya vagy macska de szobába nem való nem hogy ágyba
Igen ők is ezt mondják hogy náluk családtag a kutya cica. És hogy nem megy ki sehova csak a kutyus, sétálni.
De tulajdonképpen miért is nem szabad? Betegséget okoz? Vagy ráfekszik a babára? Nem tudom mi az indok, nekem egyszerűen csak rossz érzés ha így látom.
Nálunk 1 cica van. Érdekes, hogy ő sosem ment egyik babánk közelébe se, amíg nagyon picik voltak. Régen szeretett velünk aludni az ágyban, néha most is odatelepszik. De ha a kicsi ott van, akkor nem. A nagyobb gyerkőccel azóta haverok, hogy ő is lement a földre kúszni-mászni, de eleinte még vele is távolságtartó volt, megvárta, hogy a baba közelítsen felé, és sose volt vele agresszív, azt is tűrte, hogy a farkát cibálja. Eltartott egy ideig, mire megértettem vele, hogy az fáj a cicának. A picim most 3 hós, ha ő van az ágyunkon, nem jön fel a cica. Ha a nagy, akkor már igen.
Erre a cicát nem kellett szoktatni, magától ilyen kis okos. Persze ettől még rengeteget kell porszívózni, mert attól rosszul volnék, ha a baba szájában látnám a szőrét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!