Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kutya macska való az ágyba...

Kutya macska való az ágyba 1-2-3-4 stb. hónapos baba mellé? Feje mellett fekszik?

Figyelt kérdés
A szülői ágyban altatva.
2012. jún. 13. 13:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
69%

1-es, kidobtad a macskádat, amikor gyereked született? És még büszkén le is írod, hogy csak úgy nyekkent? Szégyelhetnéd magad.

Amúgy én sem altatnám a babám mellett a kutyát/macskát, pedig nagy állatbarát vagyok. Ha tisztán van tartva, megvannak az oltásai és megbízható állat, akkor semmi gond nincs azzal, hogy a lakásban van, de legyen egy saját helye, nem engedném a gyerek ágyába.

2012. jún. 13. 23:44
 22/24 anonim ***** válasza:
Azok írják, hogy ők bizony kidobnák, akiknek nincs, nem volt állatuk. Mert bizony a kutyus is hozzátud nőni az emberhez. Ezt akinek nincs soha nem fogja megérteni. Vagy lehet volt neki, csak nem szereti az állatokat. Mondjuk véleményem szerint mást sem, mert aki az állatot szereti az rossz ember nem lehet. Akiket ismerek és nem szeretik az állatot azok mind olyan emberek is :( Szóval nálunk is családtag a kutyus. Mikor megszületett a kislányom nemhogy kidobtuk, de próbáltunk nagyon figyelni rá is, hogy ne érezze, hogy őt már nem szeretjük. Persze azért sokkal kevesebb idő jut rá, de őt is visszük magunkkal ugyanúgy, mint a baba előtt mindenhova. Természetesen, amikor megszületett a baba, nem engedtük a közelébe, aztán ahogyan nőt és erősödött az immunrendszere a kislányomnak egyre közelebb kerültek. Egy ágyban nem aludtak, mert a kutyus nem ment a kicsi közelébe, na meg a lányom nem aludt a mi ágyunkban, hanem a sajátjában.
2012. jún. 14. 08:32
 23/24 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok és jól le lettem pontozva, pedig mindenki más is egyetértett azzal, hogy csecsemő feje mellé nem való kutya/macska. Majd ha már fél éves a baba lehet óvatosan simogatni tanítani (és persze utána kezet mosni), aztán ha már a gyerek átlép a játszóteres korba, kezdhetik egymást fokozatosan nyúzni. De még 2-3 éves korig biztosan extrémebben tisztábban tartanám az állatot is, a lakást is, mint a gyerek előtt. Bár ez utóbbi szerintem a legtöbb háztartásban az első babánál így alakul állat nélkül is.

Egyébként meg nálunk is van kisgyerek mellett pár kedvenc és nem dobtuk őket ki.

2012. jún. 14. 11:54
 24/24 anonim ***** válasza:

Akkor játszótérre se enged majd és tömegbe se vidd. Egy megfelelően tartott állat annyi veszélyforrást hordoz mint Te magad. Legyen oltva ,féregtelenítve és tisztán tartva ,nem nagy elvárás. Az olyan babák akik állatokkal élnek kevésbé lesznek allergiásak és kevésbé hajlamosak más betegségekre is.

A kutyának a helye az ember mellet van canis FAMILIARIS!!! Nem kötelező tartani de ha már van ne kerti dísz vagy kapu csengő helyett legyen.

Nem feltétlen az ágyban de ezt mindenki maga dönti el.

Az én állataim havonta vannak külső belső paraziták ellen kezelve- fél évente székletminta ellenőrizve ,hetente kozmetikázva vannak ,ha bejönnek megtörlöm a mancsukat... és igen 6 hónapos a lányom és játszhatnak együtt , amíg mind két félnek tetszik, és van hogy a gyerek ráfekszik és úgy pihen a kutyán .Ágyba nem jöhetnek fel ,csupán azért mert nem férnénk el kényelmesen.

2012. jún. 14. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!