Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kutya macska való az ágyba...

Kutya macska való az ágyba 1-2-3-4 stb. hónapos baba mellé? Feje mellett fekszik?

Figyelt kérdés
A szülői ágyban altatva.
2012. jún. 13. 13:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Szerintem,azzal nincs gond,hogy bent van az állat a lakásban.Azzal,viszont már van,hogy a baba feje mellett van.

Ha a sajátom lenne a gyerek,biztos nem így csinálnám.

De mindenki más,másképp gondolja,ahány ház,annyi szokás.

37 hetes kismama

2012. jún. 13. 13:56
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
Én nem tartanék a lakásban állatot. Hiába, hogy nem fekszik be az ágyba, de felugrál a bútorokra ahová utána a gyerek is fekszik. Összejárkál mindent, óhatatlan hogy ne érintkezzen a gyerekkel.
2012. jún. 13. 14:02
 13/24 anonim ***** válasza:
0%

Barátnőm is a kutyájával alszik. A gyerek külön szobában.

Nekem megvan róla a véleményem, mert számomra furcsa, hogy a kutya alhat vele, de a gyereke nem, még ha kéri sem!

Egyébként nézd meg Babák, az első év című filmet!

2012. jún. 13. 14:05
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Mi tipikusan azok vagyunk, akiknél az "első gyerek" a kutya volt. Nagyon el is kényeztettük, az ágyra is járatos volt. Így mikor megszületett a kisbabánk, nem volt kérdés, hogy maradhat-e a kutya. Persze eleinte nagyon figyeltünk rájuk, néztük a kutyus reakcióját, de szerencsére jól fogadta. Ő is figyelt rá. Eleinte mondjuk nem engedtük, hogy túl közel menjen a kicsihez, bár megszagoltattuk vele, hogy tudja, közénk tartozik. A gyerek alá mindig tiszta plédet terítettünk. Nem tudom hány hónapos volt, mikor már megengedtük, hogy nappal a gyerek mellé feküdjön a kutyus, de szerintem még nem volt fél éves. Egyébként éjszakánként mindig egy ágyban voltunk. A kutyus ugyanis úgy szokta meg, hogy a lábamhoz feküdt a takaró alá, a fejét rárakta a lábfejemre. A kisbabám meg mellettem a párnán. Így mondjuk, ők nem voltak egymás mellett kimondottan, de egy ágyban aludtunk. :) A gyerek azóta is imádja a kutyát, a kutya is védi őt. Nemsokára érkezik a kistesó is! Sokan vannak, akik rosszul vannak a lakásban tartott állatoktól, de ha ésszel, felelősségteljesen vannak nevelve, gondozva, akkor több előny származik belőlük! :)
2012. jún. 13. 14:09
 15/24 anonim ***** válasza:

Nekünk is van cicánk...kijárós,de sokat is van bent.nekem nincs szívem kirakni,14 éve az életem része. 4 héten belül szülök,akármennyire is imádom a cicusomat a baba közelébe nem fogom engedni.vigyázni kell az állatok szőrével mert allergizálhat,ill a toxoplazma nevű betegséggel, amit a macskák terjeszthetnek.

A szülői ágyban altatásról is megvan a véleményem egyébként...de az más téma

2012. jún. 13. 14:23
 16/24 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Akkor nem csak nekem fura, hanem még annak is akinek van állatka otthon. Nekünk nincs itthon állat és nem is volt így hogy első gyerekünk a kutya lett volna vagy a cica, így nem tudtam elképzelni igazából.
2012. jún. 13. 14:27
 17/24 anonim ***** válasza:
Nálunk kutya(westi) van a lakásba! A babám(7hónapos) játékaihoz nem nyúlhat. Szépen megtanulta. Ha lent játszik fiam a szőnyegen fekszik mellette, őrzi. De viszont fiam nem tiltom tőle. Engedem neki simogatni, persze utána kézmosás van!! Kutyának pedig minden séta után tappancs mosás.
2012. jún. 13. 14:41
 18/24 anonim ***** válasza:
Jah ágyba nem jöhet a kutya! 14:41 voltam
2012. jún. 13. 14:42
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Á, nálunk ez ki van zárva!!! Belélegezheti az állat szőrét, megnyalja a gyerek arcát... Szóval szerintem egy csecsemő feje mellé nem való semmilyen állat.
2012. jún. 13. 16:04
 20/24 anonim ***** válasza:
Nekem egy nagyon extra mini yorkim van, együtt alszunk a baba, a kutya meg én, amióta betöltötte a fél éves kort a kisfiam. Most egy éves. Semmi baja, imádunk így aludni. Jó, mondjuk én nagyon tisztán tartom a kiskutyimat is. Gyakran fürdik, sokat nincs az utcán, és nem hullik a szőre.
2012. jún. 13. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!