Baba mellett agresszív kutya?
Elég érdekes a férjed hozzáállása. Én elajándékoznám a kutyát, főleg így, h már téged is megharapott!! Ha férjed erre mérgesen reagál, akkor az kb őt minősíti.
Az én férjemnek is volt egy ilyen kutyája még 20 évesen, anyósomat harapta meg, férjem gondolkodás nélkül elvitette abban a pillanatban,pedig nagyon szerette (egy roti volt). Saját gyerekünk testi épségét nem is kockáztatná!
Azzal nem fog a probléma megoldódni, hogy a kutya el lesz kerítve, ezt kéne már megérteni.
Ezt tanácsolom áttanulmányozni alaposan és pontról pontra betartani: [link] Én ide jártam előadásokra, amikor kutyamentéssel foglalkoztam, olyan agresszív kutyákon tudtak segíteni, hogy el sem akartam hinni. Na ők aztán értenek a kutyákhoz.
"Mit tennétek a helyemben?"
Én megneveltem a kutyámat és az Amstaffom ami veszedelmes harci kutya hírében áll a legjobb játszópajtása a 2 éves kislányomnak. Az én kutyámtól a gyerekemet egy pillanatig sem kell félteni, sőt ha kell a kutyám akár az élete árán is megvédené a lányom. Ha felelős állat tartó lennél akkor neked is lehetne ilyen kutyád.
Kedves 4., köszönöm a linket, tényleg hasznos, csak az a baj, hogy már felnőtt a kutya, és pl. ha elém áll keresztben, szólok neki akkor előbb jön nekem, mint engedelmeskedjen. Kerestünk már kutyaiskolát is, de sajnos nem vállalták, merthogy az oktatónak is neki menne. (messze lakunk a fővárostól, így nincs nagy választási lehetőségünk kutyaiskola terén.:(
Kedves 5., azért kérek tanácsot, mert nem tudom mit tehetnék, próbáltam már a páromnak szép szóval, mérgesen, idegesen, elköltözéssel fenyegetve, nem 1x, legalább 100x, de mégis semmi. Ráadásul (nyilván) anyósom is mellette áll, akivel közös udvaron lakunk.
A férjed egy s.ggfej, ne haragudj...
Minek vállalta a kutyát, ha már a gazdának se alkalmas.
Majd ha a kisgyereket neadjisten megtámadja, akkor ő lesz a legjobban meglepődve, figyeld meg.
Nem tudom az működhet-e, hogy új gazdit keresni a kutyának, aki tudja is kezelni (ehhez tényleg komoly szaktudás kell már), és az embernek meg az anyósnak beadni azt, hogy "megszökött". A leírásból nekem úgy tűnik, hogy nem az a típus egyik se, akire észérvekkel hatni lehetne, viszont a babaért én biztos megtenném akármilyen sunyi módon is kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!