Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baba mellett agresszív kutya?

Baba mellett agresszív kutya?

Figyelt kérdés
Másfél éves a babám és van egy nagytestű kutyánk, aki elég agresszív, több embert - köztük engem is - harapott már meg. Féltem tőle nagyon a babámat, az udvarunkon lehetőség lenne egy lekerített részre bezárni, de a párom az ígéretek ellenére sosem teszi meg. Mit tennétek a helyemben?
2011. nov. 27. 22:49
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként,ha abszolút hajthatatlan marad a férjed és az anyósod akkor legalább abban egyezzetek meg,hogy a kutyának külön,elzárt udvara legyen,és legyen ebben az udvarban megkötve.Ez nálunk is így van a nagymamánál,ott is van egy nagytestű harci kutya,amolyan "soha nem lehet tudni nála-tipus",de amúgy békés állat,nem foglalkozik sokat velünk,ha ott vagyunk.A gyerekeim(2 évesek),folyamatosan tiltva vannak attól,hogy odamenjenek a kerítéshez a kutyához,többnyire meg is értik.De mi mégis úgy vagyunk vele,hogy jobb félni,mint megijedni,mégiscsak egy harci kutyáról van szó,így a férjem és anyósom(!) mondták maguktól,hogy a kutya el lesz véve a háztól,meg is van a helye,egy tanyán fog tovább élni,ahol jó sora lesz.Helyette vszínű hoznak majd egy békés kistestű kiskutyát,tacskót,v nem tudom még milyen fajtát,akivel a gyerekek is tudnak játszani,és örömüket lelik benne.Ez nem is volt téma soha,és szerintem nem normális az,aki megkérdőjelezi ,és előtérbe helyezi a kutya szeretetét a gyerekével szemben.
2011. nov. 29. 13:34
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Egy németjuhász elég hülyén nézne ki kutyaretiküllel. :-D A helyes kutyatartási mód az, ha normálisan bánsz a kutyával, és NEVELED, ugyanis, ha nem neveled, akkor az lehet a végeredmény, mint a kérdezőnél előállt helyzet. Igaza van a kérdezőnek, hogy egy 2 éves, felnőtt állatot ő már nehezen tudott volna alakítani, ráadásul nem is neki, hanem a párjának kellett volna ezt megtennie. Az a baj, hogy ha ilyen fontos dologban érdektelen marad a párod, kérdező, akkor vajon a többiben melléd áll majd, és nézi az érdekeiteket? :-S
2011. nov. 29. 13:36
 33/37 anonim ***** válasza:
Én abszolút nem értettem félre semmit,ott van kerek perec leírva,oldalakon át,hogy beépíted a családba a kutyát,és hogy ti egy falka vagytok stb..Ha ezt teszed,akkor voltaképpen a kutya a családod tagjává válik,ahol normál esetben emberek vannak,és nem állatok.Már bocs,de én semmiféle állatot nem óhajtok a családomba beépíteni,és falka sem akarok lenni,és ettől még nem gondolnám,h hülye vagyok.Lehet,hogy a kutyaretikül túlzás volt,de az ilyesféle elborult (csak ennél még túlzóbb)gondolkodásból adódik az is.
2011. nov. 29. 13:43
 34/37 anonim válasza:
0%
Pedig hülye vagy. Nem is kicsit! Kutya tartóként egy picit sem próbálsz meg a kutyád fejével gondolkozni!!! Ezt nevezed te állatok szeretetének te nyomorék?
2011. nov. 29. 13:51
 35/37 anonim ***** válasza:
Hát igen,lerí az intelligencia.
2011. nov. 29. 13:58
 36/37 anonim válasza:
0%

A te 68%-od is példamutató. Engem azért pontoznak le mert a szívemen az a számom. Megmondom akkor is ha az sok embernek nem tetszik. Téged meg a normális hangnemed ellenére is lepontoznak.

Sugárzik rólad is az ész csillagom....

2011. nov. 29. 14:02
 37/37 anonim ***** válasza:
Igazad is van,abszolút büszke lehetsz rá,amiért téged a trágár stílusod miatt pontoznak le,és nem azért,mert normális hangnemben írsz:D Őszintén gratulálok hozzá,és kívánok még a továbbiakban sok ilyen "elismerést"!Egyébként nem tudom,te hogy vagy vele,de engem baromira nem érdekel a pontozás..:D
2011. nov. 29. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!