Tenyésztő nem enged be az anyakutyához mert csak őt engedi be a kutya, különben agresszív?
az alomhoz én se engedek be senkit...parvó nagyon gyorsan terjed de pl nekem is van egy szukám aki rajtam és a családomon kívül senkit se enged a kicsik közelébe pedig alapból egy nagyon aranyos, kedves kutya.
Mondjuk és soha nem hagynám, hogy bárki taperolja a kölyköket aki betéved...max cipő fertőtlenítés, váltóruha és alapos kézmosás után. 8hetesen ki kerülnek a baby kifutóba, oda már engedek gazdákat is de azt is csak fertőtlenítés után...lehet paranoiás vagyok de nagyon sok mindent elkaphat egy kiskutya...
Na az előbb kicsit rövid voltam. Szóval azért gondolom, hogy szaporítóval találkoztál, mert egy normális tenyésztő kutyája nem lehet tök antiszoc. Az oké, hogy lehet jó házörző, de mikor ott a gazdája, kezes báránynak kéne lennie és a tenyésztőnek meg kéne mutatnia neked az anyakutyát, az anyakutya szűréseit, elért eredményeit stb..
Ha olyan agresszív a kutyája, hogy be se tudsz hozzá menni, akkor lehet gyenge az idegrendszere vagy rosszul lett megnevelve stb... Ami biztos, hogy a gazdája nem egy jóó tenyésztő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!