Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak az anyámmal,...

Mit csináljak az anyámmal, forr bennem a méreg?

Figyelt kérdés
2 gyereket nevelt fel,mégis olyan mint egy kis idióta néha.koszos konyharuhával törli meg a gyerek száját,de elötte feltörli vele a szőnyeget ahová bukott,utána a gyerek száját,ha picit sikit valamiért mert tetszik neki az már hiszti és veszekszik vele,hogy ne hisztizzen,folyamatosan produkáltatja ha más van ott,és ha épp nem nevet,akkor összedől a világ.múltkor késsel a kezébe akarta ringatni,állandóan kikapja a kezemből,és visit neki mint egy kismalac.én ilyenkor mindig szólók neki szépen,hogy ne csinálja,de félek egyszer elszakad a húr.nem fújom fel a dolgokat,mert ez már a 2.babám,igy annyira más nem féltem a széltől,de macskaszőrős törölközővel tán mégse kéne törölni a babát.Ma meg rá szolt,hogy 6 hónaposan már ülnie kéne,ugy hogy ne dülöngéljen,hanem üljön egyenesen.sajna nem bírom már tovább.szeretem az anyám,de ugy viselkedik mint aki eszét vesztette.Tanácsok?ötletek.kivagyok,segítsetek.bántani nem akarom,mert ilyenkor képes hónapokig nem szólni hozzánk,és a rossz persze mindig mi vagyunk.
2009. júl. 8. 19:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Ugyanez a helyzet nálunk is (együtt élünk, most épitjük a tetőteret), anyám feljogositva érzi magát arra, hogy mindenbe beleszóljon és mindenbe belekössön.

Itt már nem segit a szép szó (tapasztalat), a tetteké az előny: ma valamit nem jól csinál, kivenni a kezéből a gyereket és félremenni a kölyökkel. Sértődik?..nem érdekes, majd elmúlik, ha szereti az unokáját, akkor úgyis ott fog lábatlankodni pár nap múlva.

Én is nagyon utálom ezt a helyzetet, mert rengeteget köszönhetek az édesanyámnak, de a gyerekem nevelésébe nem szólhat bele (szerinte én kegyetlen vagyok, éheztetem-szomjaztatom a gyereket és sosem viszem ki a levegőre....khm, ja a gyerek meg tök kiegyensúlyozott, jól táplált, nyugodt baba, igen. )

Most kell meghúznod a határokat, ha átlépi, következményei vannak. Ne hagyd magad!!!...ez nem harc, hanem nevelés, a szülőkre is ráfér, sajnos, különben később még rosszabb lesz!!!!

2009. júl. 9. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!