Mit csináljak az anyámmal, forr bennem a méreg?
Szia!
Ugyanez a helyzet nálunk is (együtt élünk, most épitjük a tetőteret), anyám feljogositva érzi magát arra, hogy mindenbe beleszóljon és mindenbe belekössön.
Itt már nem segit a szép szó (tapasztalat), a tetteké az előny: ma valamit nem jól csinál, kivenni a kezéből a gyereket és félremenni a kölyökkel. Sértődik?..nem érdekes, majd elmúlik, ha szereti az unokáját, akkor úgyis ott fog lábatlankodni pár nap múlva.
Én is nagyon utálom ezt a helyzetet, mert rengeteget köszönhetek az édesanyámnak, de a gyerekem nevelésébe nem szólhat bele (szerinte én kegyetlen vagyok, éheztetem-szomjaztatom a gyereket és sosem viszem ki a levegőre....khm, ja a gyerek meg tök kiegyensúlyozott, jól táplált, nyugodt baba, igen. )
Most kell meghúznod a határokat, ha átlépi, következményei vannak. Ne hagyd magad!!!...ez nem harc, hanem nevelés, a szülőkre is ráfér, sajnos, különben később még rosszabb lesz!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!