Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek? Összevesztem...

Mit tegyek? Összevesztem anyámmal.

Figyelt kérdés
Röviden annyi a történet,hogy a kisfiam aki 10 hónapos,beteg volt másfél hétig (köhögött,folyt az orra stb.)és amikor végre meggyógyult,anyám megkért,hogy vigyázzak az öcsémre,2 napig(4éves),mert beteg,neki pedig dolgoznia kell.Én pedig nem vállaltam,mivel féltem,hogy újra beteg lesz ( a dokink is azt mondta,hogy beteg közelébe,még véletlenül se vigyem,1 percre sem).Na most már 3 napja nem beszélünk,vérig sértve várja,hogy bocsánatot kérjek.Nem látok rá okot,hogy miért kéne bocsánatot kérnem...
2010. szept. 20. 19:57
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Kérj bocsánatot, amiért bunkó volt veled. Mit tennél? Ne tegyél semmit. Buta anyád van.
2010. szept. 20. 20:00
 2/8 anonim ***** válasza:
59%
Majd megbékül és kész. Én sem vállaltam volna!
2010. szept. 20. 20:07
 3/8 anonim ***** válasza:
85%

hát nem tudom melyik évben születtek az ilyen anyák?nem 43-ban véletlenül?

Az én anyám is ilyen.Taknyos,köhög,de agyon puszilgatja a gyereket.Ha megkérem hogy vigyázzon rá 10 percig kint hagyja egyedül az udvarom,ő meg bemegy felmosni.(másfél éves)Ma kiszaladt a gyerek az utcára,de ő a kabátjáért szaladt mert hideg volt kint.de elvileg imádja az unokáját.Ne csinálj semmit.nyugodj le,és ha egy picit is gondolkodni tud az anyukád végig gondolja mit kért,de gyanítom nem fogja.

2010. szept. 20. 20:12
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem igazad volt. Én sem tettem volna ilyen körülmények között. Majd megbékél!
2010. szept. 20. 20:12
 5/8 anonim ***** válasza:
81%

Éppenséggel anyukádnak is tudna kéne kisgyerekes anyukaként, hogy frissen gyógyult gyerekhez nem engedünk beteg embert. Nem tudom fordított esetben mi lett volna.

Én ezt nem értettem soha, ha valaki gyereket vállal, az vállalja akkor is, amikor beteg, munka ide vagy oda. Nekem is van a rokonságomban, aki örökösen elvárná a családtagoktól, hogy ha beteg a gyerek, vegyen ki más szabit miatta. Hiszen más is megoldja.

Szóval igazad volt, én se vállaltam volna be egy beteg gyereket így, amúgy meg máskor se szívesen, hiszen egy kicsi baba sokkal könnyebben elkaphat bármit.

2010. szept. 20. 21:25
 6/8 anonim ***** válasza:
81%

Teljesen jól tetted, hogy nem vállaltad a gyerekfelügyeletet.És ha a Te babód megint beteg lesz, akkor ki fogja ápolni?Anyukád?A beteg gyerek rád marad, nem pedig rá.

Én biztos nem kérnék bocsánatot.

Ez amúgy a mi családunkban is "divat".Apósom 39 fokos lázzal jött az újszülötthöz, sógornőm pedig betegen hozta ide a két gyerekét.Mindenkinek kiadtam az útját.Azóta tudják, hogy betegen nem kell babához jönni.

2010. szept. 20. 21:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Ja az kimaradt,hogy amíg a kisfiam volt beteg,mi a közelbe sem mehettünk!
2010. szept. 21. 07:56
 8/8 anonim ***** válasza:
23%

hát én vigyáztam volna rá...

mondjuk az én kislányom nem sokat beteg...

de a te leirásodból is azt vettem ki hogy csak megvoltatok fázva...

szerintem te voltál bunkó... hiszen a saját öcsédről van szó, nem vmi idegen gyerekről...

van sok olyan helyzet amikor én is nemet mondtam volna (újszülött babánál, ha korházba lett volna betgség miatt, sokat fogyott volna a megfázás miatt)

de ez csak egy vélemény...

2010. szept. 21. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!